Lystrup
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 29. marts 2020

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 29. marts 2020

DR1

00:25  

Bancroft: Nye og gamle fjender (2:2)
Bancroft: Nye og gamle fjender (2:2) De mistænkte bliver afhørt, og en overraskende tilståelse gør Bancroft fortvivlet - og farligere end nogensinde.

03:00  

Hercule Poirot (7)
Hercule Poirot (7) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Mord i Alexandria" Poirot er på krydstogt i Middelhavet, da en af skibets passagerer bliver dolket ihjel i sin kahyt. Den belgiske detektiv må improvisere en bugtaler-seance for at afsløre morderen.

03:50  

Hercule Poirot (8)
Hercule Poirot (8) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Høg over høg" Poirot finder en forbindelse mellem rustningsminister Mayfields fortid i Manchuriet og hans nutid i England. Men den skønne og samvittighedsløse nazispion Mrs. Vanderlyn har kendt hemmeligheden længe.

04:45  

Skattejægerne
Skattejægerne I marskandiserbutikken Lykkegaard i Nordjylland gør Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen klar til sæsonåbning. Butikken bugner af "nye gamle varer", og kunderne står i kø. Retro-forhandlerne Helle Vilsbæk og Michael Christiansen besøger sjællandske kolleger, og falder pladask for brugt interiør fra en stor amerikansk kaffe-kæde. Og så er Rikke Fog og Frede Rasmussen taget på indkøbstur i Jylland for at finde sjove og sjældne ting til butikken.

05:15  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

06:00  

Midt i naturen (1:9)
Midt i naturen (1:9) Den lukkede sikkerhedszone omkring det gamle atomkraftværk i Tjernobyl er forvandlet til en vildmark efter ulykken i 1986. Anders Lundin besøger området og får en oplevelse ud over det sædvanlige. Dyrene og naturen har taget over, ulve og vildheste trives, og blomster og træer er trængt op gennem asfalt og beton. I Sverige ventes cæsiumindholdet i vildsvin at øges i fremtiden, når dyret breder sig op langs de nordlige kyster. Linda Olofsson undersøger hvorfor og får mere at vide om et af Sveriges mest omdebatterede vilde dyr.

07:00  

Fantastiske floder: Mississippifloden
Fantastiske floder: Mississippifloden Den er USA's mægtige og utæmmelige livsnerve: Mississippifloden. Et flodsystem, der forgrener sig ind i 31 af USA's stater og er levested for utallige dyr. I århundreder har mennesker brugt den mudrede flod til at forbinde og berige landet, men det har haft katastrofale konsekvenser. Flodens økosystemer er ødelagt, og man kæmper nu for at vende udviklingen - så både mennesker og dyr kan bo der på lang sigt.

07:50  

Løvens Hule Storbritannien XV (7:14)
Løvens Hule Storbritannien XV (7:14) Løverne er klar til at investere, men hvem og hvad kan imponere dem? Er det økovenlige mannequinner? Dyrehaler til mennesker? Et GPS-kompas til cyklister? Eller bliver det en korkyogamåtte, der bringer løverne i zen og får dem til at hive den store pengepung frem?

08:50  

Løvens Hule Storbritannien XV (8:14)
Løvens Hule Storbritannien XV (8:14) En tidligere atlet håber på et kontant boost til sin proteinshaker. En ingeniør leder efter investering til sit sensorsystem til intelligent overvågning af ældre. Og endelig håber en forretningskvinde at friste løverne til at investere i hendes glutenfri kager. Men vil det lykkes en af iværksætterne at få en investor på krogen?

DR2

01:15  

Machu Picchu: Den glemte inkaby
Machu Picchu: Den glemte inkaby CNN-journalisten Bill Weir og filmskaberen Philip Bloom fortæller historier om ekstraordinære mennesker, steder, kulturer og skabninger. De er nu nået til Peru, hvor turen går forbi inkabyen Machu Picchu, som aldrig blev fundet, da spanierne erobrede inkabyerne i 1500-tallet.

01:55  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Minisekterne (3)
Minisekterne (3) Fransk animationsserie om insekternes verden.

05:05  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Bondemandens kone giver Kragen en pandekage, og Kragen beslutter sig for at flytte ind hos dem.

05:15  

Inui (17)
Inui (17)

05:20  

Motor Mille og Børnebanden (5)
Motor Mille og Børnebanden (5) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes skoletasker, og han muger ud i stalden og fylder dem med gedelort. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få skoletaskerne tilbage.

05:45  

Rita og Krokodille - Forår
Rita og Krokodille - Forår Forår er smukt. Der er fine ny blomster og fugleunger som skal lære at flyve. Rita og Krokodille er nu mere interesserede i mudder. Ritas går ud i en stor mudderpøl og så sidder hendes støvle fast. Krokodille er ikke vild med mudder, men han får Rita fri. Så sidder Krokodille fast. Rita er bange og løber afsted efter hjælp. Hun ser en fugleunge, klar til at flyve. Hvor er den modig. Rita kan også være modig og tager tilbage til Krokodille for at redde ham.

05:50  

Min lille hund Mester (4)
Min lille hund Mester (4) Thomas forbereder middag til en gammel ven, der kommer på besøg. Mester er målløs, da det går op for ham, at det ikke er meningen, at han skal sidde med ved bordet og at Thomas vil vise sin ven at Mester er en tænkende og talende hund, men da Thomas' gamle ven dukker op, opfører Mester sig bare som en almindelig hund, og charmerer den gamle ven. Inden Thomas ved af det, sidder Mester med ved bordet og får rigeligt med frikadeller, mens han gør lykkeligt.

06:00  

Luk op Luk i - GENERT
Luk op Luk i - GENERT Sofie skal vise et tryllenummer, men pludselig bliver hun genert. Katrine hjælper hende med at øve, så Sofie til sidst er tryg nok til at trylle foran publikum. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være genert.

06:30  

Gurli Gris II (19)
Gurli Gris II (19) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

06:35  

Gurli Gris II (20)
Gurli Gris II (20) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

06:45  

Superhelten Sprinter Galore (6)
Superhelten Sprinter Galore (6)

06:50  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

07:00  

Simon
Simon

07:10  

Rasmus Klump (22)
Rasmus Klump (22)

07:30  

Morten Skildpadde: En rejse under havet
Morten Skildpadde: En rejse under havet

08:10  

Morten Skildpadde: Polarforsker
Morten Skildpadde: Polarforsker

 
DR1

09:50  

Taggart: Døden er min nabo
Taggart: Døden er min nabo Da Agnes Welsh findes myrdet i sin lejlighed i et nedslidt boligkompleks, er det en sag for Taggart-holdet. Agnes var kendt som en indædt aktivist, der kæmpede for at forhindre den kvindelige byggespekulant Charlie McEwan i at overtage komplekset. McEwan er berygtet for at bruge ufine metoder, men kunne hun ligefrem finde på at begå mord?

11:00  

Inspector Morse: Mord i parkeringshuset
Inspector Morse: Mord i parkeringshuset Den velhavende, men ikke ligefrem elskede arkitekt Michael Gifford findes myrdet i sin bil. En lommekalender og en parkeringsbillet er de eneste spor i sagen. Umiddelbart tyder det på, at Gifford har overrasket en biltyv, men Morse har en anden teori. Han er næsten sikker på, at han har med et trekantsdrama at gøre. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Dr. Russell: Amanda Hillwood. Instruktion: Jim Goddard.

DR2

09:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.

09:30  

K2
K2 Actionfilm og astrologi, digte og dans. Der er så meget at opleve og så lidt tid at gøre det i. Ane Cortzen er vært på DR2s aktuelle kulturprogram, hvor tre personligheder debatterer, hvad der er værd at bruge tiden på.

10:00  

Tove i stykker
Tove i stykker Det er med livet som indsats, at skriften bliver til, og med det levede liv som selve litteraturens grundstof. En lydcollage af interviews og digtoplæsninger væves sammen med nogle skønne animationer og tager fat i det skæringspunkt, der var mellem liv og litteratur for Tove Ditlevsen. Vi møder både den hvidvinsdrikkende, bramfrie Tove og den skrøbelige, ensomme sjæl, der udgør den forfatter, som har givet os så mange ord og følelser med på vejen - fra 'Barndommens gade' og langt ind i voksenlivet. Hun har altid været der, men oplever alligevel at blive genopdaget fra nye sider for hver ny generation af læsere.

10:40  

Besat af møbelklassikere
Besat af møbelklassikere Rasmus Madsen bliver salig ved synet af stole tegnet af de store danske møbelarkitekter. Hans hjem er en balanceakt mellem samlingen og familien med tre børn, der også kræver sin plads. Serien 'Besat af...' besøger en række samlere for at forstå, hvad der driver deres passion og høre de gode historier om deres unikke samling. Vært: Kasper Nielsen. Tilrettelæggelse: Johanne Bagge Sendt første gang 24.10.12

11:10  

Arkitektens hjem (5:6)
Arkitektens hjem (5:6) Arkitekter arbejder til daglig med at tegne boliger for andre, men hvordan bor de selv? Charlotte Thiis-Evensen besøger seks arkitekter for at høre, hvad de mener er med til at skabe et godt hjem. I denne episode taler hun med Rose Marie Steinsvik, hvis firma fokuserer på den bæredygtige arkitektur.

11:40  

Digtere, Divaer og Dogmebrødre (3:8)
Digtere, Divaer og Dogmebrødre (3:8) . Fra krise til krig. Poul Henningsen er allestedsnærværende i 30erne og 40erne. PH er berømt for sine lamper og viser, men han er også antinazismens kølerfigur. Kommunister og kulturradikale bruger kunsten som våben mod Hitler. Folk som Lulu Ziegler og Kjeld Abell råber vagt i gevær. Men det er svært at råbe danskerne op. De fleste flygter fra den triste hverdag og nynner med på Marguerite Vibys og Osvald Helmuths nyeste sange. Da den anden verdenskrig bryder ud, får kunstnerne cencuren at mærke. Mange flygter til Sverige og Kaj Munk bliver myrdet. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen. Sendt første gang 16.01.01

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (6)
Flaskepost fra Stillehavet (6)

09:20  

Stop! (5)
Stop! (5) Klara er virkelig sulten, men far har lavet sin ulækre oksekødsstuvning. Klara vil hellere have en rigtig god sandwich, men far bevogter køleskabet.

09:25  

Stop! (6)
Stop! (6) Klara vil købe et marsvin på kvarterets loppemarked. Men hendes forældre siger nej. Men Klara køber det allligevel og smugler det med hjem...

09:30  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

09:55  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

10:20  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

10:45  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. I dag får far både vand i støvlerne og tæerne i en rottefælde - og så må Emil over i værkstedet!

11:10  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. I dag sidder Emils hoved så godt fast i suppeterrinen, at han må til lægen. Og hans far sparer en masse penge.

11:35  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Der skal være fest på Katholt, og Emil hejser lille Ida op i flagstangen, for at hun kan se helt til Mariannelund.

DR1

12:45  

Naturens vilde arbejdere (1:3)
Naturens vilde arbejdere (1:3) De gnaver, graver og bygger. Milliarder af vilde dyr, som hver dag er med til at forme vores Jord og sikre dens livscyklus. Her følger vi nogle af disse højt organiserede arbejdere - fra flokke af bison, der gøder prærien med deres urin og afføring, giraffer, som trimmer savannens træer og til gødningsbillen, verdens stærkeste insekt, som lever af lort.

14:35  

Vores første hus (4:6)
Vores første hus (4:6) Sofie og Janus har fået fingrene i en eftertragtet lejlighed på Frederiksberg, som er fuld af smukke originale detaljer. Nu skal de beslutte, hvordan de vil renovere den gamle lejlighed, så den passer til deres moderne familie.

DR2

12:20  

Digtere, Divaer og Dogmebrødre (4:8)
Digtere, Divaer og Dogmebrødre (4:8) Den anden verdenskrig er slut - og så alligevel ikke. Tømmermændene efter befrielsen melder sig hurtigt. Kunstnerne kredser om store størrelser som skyld og angst, og man dyrker modstandsmyterne. Karen Blixen holder hof for en samling unge, højtidelige Herticadigtere. Samtidig starter Asger Jorn Cobragruppen, som sætter farver på en trist tid. I skyggen af atombomben vokser angsten. Den tavse 50er-generation tyr til "The American Dream" og Morten Korch, mens kunstnerne flygter til udlandet. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen. Sendt første gang 23.01.01

13:00  

Troldspejlet & Co.
Troldspejlet & Co. ...byder alle nørder indenfor til en verden af fantastisk fiktion. Vi anmelder det nyeste, men ser også på film og spil, der har påvirket os gennem tiden - alt sammen fra det helt nye Troldspejlet & Co.-studie, hvor der både er publikum og spændende gæster fra nørdernes verden.

13:30  

De forfængelige (6:6)
De forfængelige (6:6) Dansk reportage fra 2014 Chris Pedersen kigger på danskernes forfængelighed. I dette program skal det handle om at iscenesætte og natteliv, når Chris Pedersen besøger en af Danmarks mest trendsættende clubpersonligheder Esben Weile Kjær. Sendt første gang 11.09.2014

14:00  

Gudstjeneste i Buderup ødekirke
Gudstjeneste i Buderup ødekirke Sognepræst Marie Therese Strand Kudajewski fejrer Mariæ Bebudelse med en særlig tilrettelagt gudstjeneste i Buderup Ødekirke på kanten af Rebild Bakker. Ødekirkens nøgne rum får liv gennem gudstjenestens sange og bønner. Alterbilledet skabes af videokunstneren Sophie Hjerl med projicering på den nøgne væg. Vand hentet fra en kilde giver liv og menigheden er med skabere. Anders Laugesen har inviteret fortæller, danser, foredragsholder og tidl. Forstander på Vestjyllands Højskole, Else Mathiassen med til dagens gudstjeneste. Salmer: Alle mine kilder skal være hos dig, DDS 441, Vi rækker vore hænder frem, DDS 67, Der findes en livstid for alting på jorden, Iben Krogsdal 2019.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:00  

Morten Skildpadde II (24)
Morten Skildpadde II (24)

12:20  

Morten Skildpadde II (25)
Morten Skildpadde II (25)

12:45  

Kika og Bob (9)
Kika og Bob (9) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:00  

Tree Fu Tom (11)
Tree Fu Tom (11)

13:20  

Tree Fu Tom (12)
Tree Fu Tom (12)

13:40  

Brillebjørn (3)
Brillebjørn (3) Norsk dramaserie. Sophias far skal øve sig til en koncert, og derfor må Sophia være stille. Men det er mega kedeligt.

13:50  

Alfons Åberg (11)
Alfons Åberg (11) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

14:00  

Cirkeline
Cirkeline Cirkeline og Frederik tager med tegneren på ferie til Spanien, hvor de møder Pablo - og den fæle kat Mogens! Og den skal man passe på, det får Pablo at mærke! Heldigvis er Cirkeline og Frederik der til at hjælpe ham.

14:10  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Russerne sender en hund ud i rummet, men det synes Findus er for galt. Katte er dog klogere, og han vil også afsted.

14:25  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:40  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:50  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

DR1

15:05  

Cirkusrevyen 2016 (1:2)
Cirkusrevyen 2016 (1:2) Glæd dig til et brag af et show med sang, musik og spektakulære koreografier i første del af Cirkusrevyen 2016. Oplev bandt andet Lisbeth Dahl som lummer bedstemor, Niels Ellegaard som irriterende butiksmedarbejder uden situationsfornemmelse; Ulf Pilgaard som rasende fuldmægtig og ikke mindst debutant Lise Baastrup som kvinden der er hemmeligt forelsket i Søren Pind. Medvirkende: Henrik Lykkegaard, Lise Baastrup, Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Niels Ellegaard samt James Prices Orkester.

16:00  

Superrig med benene plantet i Aalborg (3:3)
Superrig med benene plantet i Aalborg (3:3) Milliardær parret Sonja og Eigild, er taget til Nicaragua for at se til deres projekter i landet. Og det er ikke uden udfordringer. Sonja bliver fanget i et voldsomt tordenvejr, mens hun er på det lokale marked for at købe sko til nogle fattige børn. Regnen vælter ned og markedet står pludseligt under vand, Sonja og børnene må flygte fra vandmasserne. Sonja serverer tarteletter, som hun har haft med fra Danmark, for lokale venner, og bliver dybt rørt over den modtagelse som børnene på hendes center for fattige børn, giver hende.

DR2

15:00  

Jacob Holdt - Mit liv i billeder
Jacob Holdt - Mit liv i billeder I filmen kommer vi tæt på mennesket Jacob Holdt, manden bag de ikoniske 'Amerikanske Billeder'. Nu tvinges han til at opsøge sandheden om sin eventyrlige skæbne. Jacobs ekstreme ja-filosofi kastede ham i armene på sit livs store kærlighed, USA. Her vandrede den unge præstesøn fra Ku Klux Klan og mordere til de sorte på bunden af den amerikanske drøm. Jacobs tilgang til livet førte ham ud i kampen for at forvandle racismens had til kærlighed mellem mennesker. Men hvilke indre dæmoner drev vagabonden fra sted til sted? Vi ser Jacob, når han konfronterer fortidens synder og rydder op. Det er pinligt, når længst glemte hemmeligheder afsløres; det er berusende, når gamle flammer pludselig selvantænder i glødende lidenskab; det er brutalt, når Døden høster i kærlighedens have. Kan livets lange tråde flettes som vagabondens eget skæg? Denne roadmovie er en hyldest til 'Amerikanske Billeder' og til rejsen, eventyret, visdommen og ikke mindst kærligheden.

16:30  

USA i farver - katastrofernes århundrede
USA i farver - katastrofernes århundrede Gennem det 20. århundrede præges millioner af amerikaner af dødbringende natur- og menneskeskabte katastrofer. Titanic synker, luftskibet Hindenburg går op i flammer og jordskælv, orkaner og tornadoer hærger landet. Men efterhånden som århundredet skrider frem, tager man ved lærer af de fatale ulykker. Gennem sjældne privatoptagelser i farver dykker vi ned i katastroferne, der formede USA.

17:20  

En chance for livet
En chance for livet Gymnasielæreren Anne er frustreret over sine umotiverede og materialistiske elever. Hun beslutter at give dem en kollektiv udfordring, der kan inspirere og engagere dem. De unge skal deltage i en landsdækkende gymnasiekonkurrence, der handler om børn og unge under det nazistiske holocaust. Det er usandsynligt, at Annes elever vil vinde, men Anne håber, at projektet vil give de unge selvtillid og hjælpe dem til at finde deres egen vej i livet. Medvirkende: Ariane Ascaride, Ahmed Dramé, Noémie Merlant m.fl. Instruktion: Marie-Castille Mention-Schaar.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:05  

Gurli Gris VII (13)
Gurli Gris VII (13)

15:10  

Gurli Gris VII (14)
Gurli Gris VII (14)

15:15  

Simon
Simon

15:25  

Ridderprinsessen Nella (6)
Ridderprinsessen Nella (6)

15:45  

Vidundervovsen Vaffel (59)
Vidundervovsen Vaffel (59)

16:00  

Trulliland
Trulliland

16:10  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Strandet i Rum.... Lejrskolen

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Super varm kakao

16:35  

Paw Patrol IV (7)
Paw Patrol IV (7)

17:00  

Rasmus Klump (23)
Rasmus Klump (23)

17:10  

Rasmus Klump (24)
Rasmus Klump (24)

17:30  

Stop! - Doktor Maja
Stop! - Doktor Maja I dag er Maja doktor. Men at lege læge uden patienter er ikke så sjovt, da hverken mor eller far vil stille op. Maja må finde på en anden løsning.

17:35  

Stop! - Farvel Elvis
Stop! - Farvel Elvis Der er loppemarked i kvarteret, og Maja har fået sit eget bord, hvor hun sælger ting og sager. Men da hun pludselig opdager, at mor forsøger at sælge hendes ældste bamse Elvis, får den ellers så sjov dag en helt anden vending.

17:40  

Drengen de kaldte kylling (4:5)
Drengen de kaldte kylling (4:5) Willys far forsøger at oplære sønnen til at blive en modig agent. Medvirkende: Martin Brygmann, Sidse Babett Knudsen m.fl. Manuskript: Per Nielsen. Instruktion: Natasha Arthy.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:00  

SPY IN THE SNOW
SPY IN THE SNOW Det er ikke spor let at leve i naturens dybfryser. Men for visse dyr er is og sne den ultimative legeplads. Ved hjælp af spionkameraer undersøger vi, hvordan nogle af verdens mest robuste dyr overlever på trods af temperaturer under nul. Hvordan de finder kærlighed, tager sig af deres unger og bare har det sjovt.

20:00  

Når støvet har lagt sig (9:10)
Når støvet har lagt sig (9:10) Selvom Gingers bevismateriale peger på nye mistænkte, er Jamal stemplet i lokalsamfundet, og hans familie er bekymret. Elisabeths drastiske metoder afsløres, og hendes nærmeste får nok. Marie udskrives fra hospitalet og har en plan, som Louise ikke kender til. Nikolaj er deprimeret og fordrukken, så Lisa tager ham med til den koncert, hun skal spille i byen. Mortens udskejelser skaber konflikt i familien, og Camilla stiller ham et ultimatum. Ginger forsoner sig med Holger, som har noget i ærmet - en gave til Ginger. Uegnet for børn. Medvirkende: Jacob Lohmann, Karen-Lise Mynster, Peter Christoffersen, Arian Kashef, Viola Martinsen, Henning Jensen, Malin Crépin, Katinka Lærke Petersen. Hovedforfatter: Ida Maria Rydén & Dorte W. Høgh. Episodeforfatter: Ida Maria Rydén. Instruktør: Milad Alami. Producent: Stinna Lassen. Produktion: DR Drama.

DR2

19:00  

DR2 - Rachmaninov & Stravinskij
DR2 - Rachmaninov & Stravinskij Fabio Luisi dirigerer DR Symfoniorkestret og den franske pianist Lise de la Salle i et af de sidste romantiske mesterværker, Rakhmaninovs 4. klaverkoncert. Efter den virtuose koncert fyldes scenen i Koncertsalen af korsangere til opførelsen af Stravinskijs Salmesymfoni, et af det 20. århundredes skarpeste og mest banebrydende musikværker, ledet af den spanske dirigent Juanjo Mena. Vært: Mathias Hammer.

20:00  

Europas lækreste spisesteder - fra restauranter til gadekøkk
Europas lækreste spisesteder - fra restauranter til gadekøkk Hvor skal man spise i Europa og hvorfor? Følg med den kendte overtjener Fred Sirieix, når han rejser rundt med nogle af Storbritanniens bedste kokke. Her viser de deres foretrukne spisested, afslører dets hemmeligheder, og smager på mundvandsdryppende mad. Denne gang går turen til Venedig, den mest glamourøse by i verden.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for får V (10)
F for får V (10)

18:15  

Pax' jordiske eventyr II (10:10)
Pax' jordiske eventyr II (10:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den mageløse chokoladefontæne på den mærkelige planet Jorden. Rumdragten bliver på land, da Pax tilfældigvis tager til søs med Den sure dames store færge. Der opstår strømnedbrud, uventede rejer og en usædvanlig vild jagt. Men kan Pax vende tilbage til rumskibet uden sin rumdragt?

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:40  

Pyjamasheltene II (33)
Pyjamasheltene II (33)

18:53  

Leon
Leon

18:56  

Leon
Leon

19:00  

Wild Kratts III (25)
Wild Kratts III (25)

19:20  

Svampebob Firkant VII (4)
Svampebob Firkant VII (4) Fedtede fjolser + Model-svampen

19:45  

Vi' bare bjørne III (29)
Vi' bare bjørne III (29)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

21 Søndag
21 Søndag DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland.

21:35  

Søndagsvejr
Søndagsvejr

21:36  

Sportsmagasinet
Sportsmagasinet Få de vigtigste og mest fascinerende historier fra sportens verden, når DR1 hver søndag blænder op for Sportsmagasinet. Du møder de største danskere sportsstjerner i både sejren og nederlagets stund, på træningsbanen og på stadion. Du får alt det bedste fra Superligaen i fodbold, og de historier der sætter dagsordenen i sportens verden. Vært: Josefine Høgh.

22:10  

Tynd is (6:8)
Tynd is (6:8) Elsa griber til beskidte tricks for at få Rusland sparket ud af Arktisk Råd. Men er det virkelig russerne, der står bag kidnapningen af Viktor og skibets besætning? Enok og Liv finder oplysninger, der synes at pege i en anden retning. Medvirkende: Nicolas Bro, Iben Dorner, Angunnguaq Larsen, Nukâka Coster-Waldau m.fl.

22:55  

Mord i skærgården: I nat er du død (2:3)
Mord i skærgården: I nat er du død (2:3) Kriminalinspektør Thomas Andreasson efterforsker mordet på den unge Marcus, der studerede psykologi. Marcus havde aftalt en række møder med tidligere jægersoldater for at tale om gruppepsykologi. Thomas og hans kollega Mia forsøger at kortlægge gruppen, der havde base uden for Sandhamn. Snart bliver der begået endnu et mord... Thomas: Jakob Cedergren. Nora: Alexandra Rapaport.

23:40  

Hercule Poirot (9)
Hercule Poirot (9) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Klør konge" 51 spillekort er ét for lidt til et parti bridge, og morderens alibi må derfor være falsk. Men Poirot er ikke en offentlig myndighed som politiet, så han kan tillade sig at have sine private sympatier. Og de omfatter også ung kærlighed.

DR2

21:00  

Dramadronning (4:4)
Dramadronning (4:4) Anna skriver midt i sin egen sorg teaterstykket 'Tatovering' om en ung kvindes farvel til sin døende far. Men hun har ikke tid til at tage fri, for hun har lovet bestyrelsen at få de unge i teatret og vende svigtende salgstal op til årets økonomimøde. Et forsøg på at lokke de lokale gymnasieelever til koncert på Mungo Park går ikke som forventet. Og Anna tvivler på, om hun lykkes med at lede teatret gennem sit første år som Danmarks yngste teaterdirektør.

21:30  

Den store Klein
Den store Klein Han var kendt som manden med de tusind forskellige ansigter og en sproglig begavelse ud over det sædvanlig. Jesper Klein var en unik og fuldstændig original dansk kunstner, der var elsket af både børn og voksne for sin krøllede hjerne og nyskabende optræden på scenen. Men privat var den charmerende Klein langt fra den udadvendte spradebasse, som han var på scenen. Klein var ikke alene forfærdelig gammeldags. Han var også ekstremt genert og holdt slet ikke af al den opmærksomhed, som berømmelsen kastede af sig. Sendt første gang 13.12.17

22:00  

K2
K2 Actionfilm og astrologi, digte og dans. Der er så meget at opleve og så lidt tid at gøre det i. Ane Cortzen er vært på DR2s aktuelle kulturprogram, hvor tre personligheder debatterer, hvad der er værd at bruge tiden på.

22:30  

Deadline
Deadline

23:45  

Liv og Ingmar - en kærlighedshistorie
Liv og Ingmar - en kærlighedshistorie Den norske instruktør og skuespillerinde Liv Ullman og den verdensberømte svenske instruktør Ingmar Bergman kendte hinanden gennem 42 år, her af fem som ægtefolk, og lavede tolv film sammen. Dette 42 år lange forholds op- og nedture ses her gennem Liv Ullmans øjne og fortælles gennem filmcitater, fotos, passager fra Liv Ullmans erindringer og ikke mindst Ingmars kærestebreve.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:30  

Hercule Poirot (10)
Hercule Poirot (10) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Drømmen" Er den hensynsløse fabrikant Benedict Farley blevet hypnotiseret til at begå selvmord? Det ser sådan ud, men Poirots små grå celler kan ikke acceptere en så usandsynlig forklaring.

01:20  

I farezonen (15:61)
I farezonen (15:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

02:15  

Hammerslag - Idyl til lavpris i Sønderjylland
Hammerslag - Idyl til lavpris i Sønderjylland Hammerslag er taget til Sønderjylland, hvor jagten er sat ind efter idyl til lavpris. Men hvor meget skal man egentlig af med, når man vil bo i Morten Korch'ske omgivelser? Vi lægger ud i landsbyen Stollig med et hus, der har alt, hvad man forbinder med landlig idyl - og selvfølgelig er det med stråtækt tag. Så skal der sættes pris på en gennemrenoveret landejendom med udsigt over markerne. Og til sidst venter der en tidligere købmandsgård i Tønder, som er en af byens ældste ejendomme. Vært: Christian Degn

03:00  

Bonderøven 2012 (2)
Bonderøven 2012 (2) Frank skal videre med ølbrygningen, og han får en gæst, der kan hjælpe. En sø graves ud på Kastaniegården, og Frank går i gang med at fjerne stråtaget fra det gamle stuehus. Sendt første gang 03.04.12

03:30  

Skattejægerne (1:10)
Skattejægerne (1:10) I aften i Skattejægerne krydser Helle Vilsbæk og Michael Christiansen Østersøen for at jagte svenske skatte til deres butik i Svaneke. Søren Sørensen fra Læborg Autohandel er taget på tur til Nordjylland og får købt et køretøj med hjem, han ellers aldrig handler med. Lisa Rasmussen og Jesper Bo Hansen fra Antik, Form & Design må løbe stærkt, når de kæmper med mange andre designentusiaster om at få fat på de gode møbler på et loppemarked.

DR2

01:05  

Madonnas dansere
Madonnas dansere I 1990 fulgte syv unge dansere, seks bøsser og en hetero, Madonna på hendes mest kontroversielle turné. Både på scenen og i den legendariske dokumentarfilm 'I seng med Madonna' brugte Madonna showet og danserne til at agitere for ytringsfrihed, homoseksuelles rettigheder og kampen mod aids. Virkeligheden for danserne var en lidt anden, og her 25 år efter fortæller de gribende om kampen for at overkomme skammen og finde modet til at være sig selv.

02:30  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, LYSTRUP.info. Alle rettigheder forbeholdes.
0329174741