Lystrup
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: lørdag d. 11. april 2020

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: lørdag d. 11. april 2020

DR1

01:15  

Tynd is (7:8)
Tynd is (7:8) Enok og Liv lander få kilometer fra den danske militærbase, hvor bortførerne skjuler sig. Snart begynder en nådesløs kamp på liv og død. Samtidig sender en afsløring den danske og den svenske udenrigsminister på kollisionskurs. Medvirkende: Nicolas Bro, Iben Dorner, Angunnguaq Larsen, Nukâka Coster-Waldau m.fl.

02:00  

Hercule Poirot (16)
Hercule Poirot (16) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Mr. Davenheims forsvinden". Da den velhavende bankmand mr. Davenheim forsvinder sporløst, vædder Hercule Poirot med Inspector Japp om, at han kan løse mysteriet uden at forlade huset én eneste gang.

02:50  

Hercule Poirot (17)
Hercule Poirot (17) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Dobbelt synd" Poirot nægter at deltage i efterforskningen, da en kvinde mister nogle kostbare miniaturer. Han har nemlig besluttet sig for at træde af. Men kan han nu alligevel lade være med at blande sig, når sagen først ruller?

04:25  

Hammerslag 2014 (8)
Hammerslag 2014 (8) Gudenåen svinger sig gennem dagens udsendelse. Første stop er i naturskønne Ulstrup tæt ved Langå. Her venter mæglerne en stor villa med en super beliggenhed. Dagens anden bolig ligger i Laven, tæt ved Silkeborg. Her ligger en villa, der har gennemgået en kreativ renovering. Vi slutter aftenens udsendelse få kilometer syd for Laven, hvor mæglerne skal gætte prisen på en spændende ejendom på mere end 300 m2, og med en fantastisk beliggenhed. Hvad mon det koster? Se Hammerslag og gæt med! Sendt første gang 09.09.14

05:40  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

06:00  

Midt i naturen (9:9)
Midt i naturen (9:9) I denne sidste episode skal vi sammen med seriens værter ikke bare gense nogle af de mange steder, de har taget os med til undervejs i denne sæson. De byder også på et eksklusivt interview med sir David Attenborough.

07:00  

Løvens Hule Storbritannien XV (13:14)
Løvens Hule Storbritannien XV (13:14) Vil løverne lade sig friste, når en meget ung iværksætter søger efter investering til sin forretning, der tilbyder reklameplads på farten? Kan en lærer og hendes unikke håndskriftsmetode, få dem til at udskrive en check? Eller er det en entrepreneur og hans kædestrammer til motorcykler, der kører afsted med en aftale?

08:00  

Løvens Hule Storbritannien XV (14:14)
Løvens Hule Storbritannien XV (14:14) Humøret er højt hos løverne, men kan de se ideen i en tandbørste-gadget, der kan inspirere børn til at børste tænder regelmæssigt? Vil løverne falde for et revolutionerende system, der kan lindre rygsmerter? Eller vil en iværksætter og hans skotske gin få investorerne i så højt humør, at de byder sig til?

DR2

00:35  

Diego Maradona
Diego Maradona Diego Armando Maradona er kendt for sin dribleteknik og udråbt som fordboldgud. Gennem 500 timers hidtil usete optagelser dykker vi ned i den argentinske fodboldlegendes liv fra årene 1984 til 1991. En vanvittig og turbulent tid, hvor Maradona fører Napoli til deres første liga-titel, kæmper med et kokainmisbrug, involveres i mafiaen og får et barn, han ikke vil kendes ved.

02:45  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Gudstjeneste fra Hedensted kirke
Gudstjeneste fra Hedensted kirke Palmesøndag bæres bibel og lys ind i kirken af spejdere fra Hedensted. Sognepræst Morten Seindal Krabbe er liturg og gennem sine refleksioner over billeder af Storm P, åbnes dagens evangelie. Kirkens børne og juniorkor medvirker under ledelse af Bodil Rønow. Hedensted kirke ligger som byens ældste hus på en naturlig forhøjning i terrænet. En romansk bygning af granistkvadre fra før år 1200. Med det tilbyggede hvidkalkede tårn og hvælvinger fremtræder kirken stor. På det romanske kalkmaleri i apsis, Maiestas Domini, ser man Kristus stående som himmelkongen med korsstaven og lysende mandorla, kun omgivet af Peter og Paulus.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Minisekterne (15)
Minisekterne (15) Fransk animationsserie om insekternes verden.

05:05  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Mor Muh kører på slæde. Kragen hjælper hende med at skubbe og det går lidt for stærkt.

05:15  

Inui (20)
Inui (20)

05:20  

Motor Mille og Børnebanden (8)
Motor Mille og Børnebanden (8) Den Sure Mand på campingpladsen har taget alle børnenes legetøj for at få ro, og han har gravet det ned under sin campingvogn. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få legetøjet tilbage.

05:45  

Rita og Krokodille - Kroket
Rita og Krokodille - Kroket Rita og Krokodille spiller kroket i Farmors have. Rita ved alt om kroket. Hvordan man sætter buerne op og alle reglerne. Men når spillet ikke udvikler sig som Rita synes, så laver hun sine egne regler. Så behøver bolden ikke at skulle gennem buerne og man behøver ikke at ramme den. Uanset regler, så er der altid en vinder og en taber. Men man kan stadig være venner.

05:50  

Min lille hund Mester (7)
Min lille hund Mester (7) Mester er blevet far, men han viser ikke den store interesse, da Thomas præsenterer ham for hans hvalpe. Hvordan i alverden skulle de være hans, når de ikke ser ud ligesom ham? Thomas forstår ikke Mester, da hvalpene alle sammen ligner ham på en prik. Thomas bliver desværre nødt til at aflevere hvalpene tilbage til hunhundens ejer, som savner de små hvalpe. Først da de bliver hentet, forstår Mester at han har mistet noget. Særligt én af hvalpene, den der er lidt mere egoistisk end de andre. "Lige min type. Kommer og går som det passer ham."

06:00  

Bamselægen - Astma (2)
Bamselægen - Astma (2) I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Anna og hendes bamse Ninus - Anna er bekymret for at der er noget galt med Ninus, for den har så ondt i brystet. Bare det nu ikke er alvorligt.

06:30  

Gurli Gris II (45)
Gurli Gris II (45) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

06:35  

Gurli Gris II (46)
Gurli Gris II (46) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

06:45  

Superhelten Sprinter Galore (19)
Superhelten Sprinter Galore (19)

06:50  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

07:00  

Simon
Simon

07:10  

Rasmus Klump (3)
Rasmus Klump (3) Luftens akrobater

07:30  

En isbjørn i New York
En isbjørn i New York Livet kan kræve sin bjørn - bare spørg Norm, en isbjørn med usædvanlige talenter og et hjerte så stort som vildmarken. Da han hører, at der skal bygges menneskehuse i hans arktiske baghave, kommer Norm til undsætning. Med en broget flok lemminger ved sin side sætter Norm kurs mod New Yorks asfaltjungle på en løssluppen mission for at stoppe vanviddet og redde Arktis.

 
DR1

09:00  

Sanditon (3:8)
Sanditon (3:8) Charlotte gør sit bedste for at undgå Sidney, men det er lettere sagt end gjort. Samtidig bringer Tom en læge til byen. Lady Denham er ikke nogen stor fan af lægestanden, men Clara øjner en mulighed for at underløbe sir Edward og Esther.

09:45  

Sanditon (4:8)
Sanditon (4:8) Charlotte møder miss Lambes forbudte kærlighed. Det får hende til at ændre syn på Sidney, miss Lambes værge. Samtidig bliver Clara vidne til et intimt øjeblik mellem Esther og Edward.

10:30  

Taggart: Vindere og tabere
Taggart: Vindere og tabere Spillefuglen Pete Farish bliver sendt til de evige galopbaner af en ukendt gerningsmand. I Petes lejlighed finder Taggart-holdet en mindre formue, der viser sig at stamme fra et uopklaret røveri. Burke og co. får mistanke om, at røveriets bagmænd har hyret Pete til at hvidvaske pengene på galopbanen. Det har krævet insider-viden, og sporene fører til en stald ejet af den velhavende Forsyth og hans glamourøse kone. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Instruktion: Ian Madden.

11:40  

Bonderøven: Bonderøvens protest mod Black Friday
Bonderøven: Bonderøvens protest mod Black Friday Frank er ikke ligefrem forelsket i fænomenet Black Friday. Så i stedet for at købe en ny skovl, fikser han sin gamle og viser dig, hvordan du selv kan fikse din yndlingsskovl. Og så bliver han så begejstret over en af sine afgrøder, så han mener, den må være enhver økologs vådeste drøm.

11:45  

Scandinavian Star (5:6)
Scandinavian Star (5:6) Dansk dokumentar fra 2020 Efter at skibet har ligget og ventet på en ny ejer i havnen i England bliver det sendt på tvangsauktion og købes for et mindre beløb af et ukendt Bahamas-selskab. En norsk journalist indleder en nærmere granskning og opdager, at flere spor fører til USA og den internationale skibsfart, hvor penge og papirer skifter hænder og ejere.

DR2

09:15  

Introduktion til De Kristnes Påske
Introduktion til De Kristnes Påske Sognepræst Kirsten Kruchov Sønderby fortæller om kristendommens vigtigste højtid, påsken. Her fejrer de kristne Jesu død og opstandelse. Hun beretter om den religiøse baggrund for højtiden med et personligt strejf. www.dr.dk/tro

09:20  

Introduktion til Jødernes Pesach
Introduktion til Jødernes Pesach Overrabbiner Bent Lexner fortæller om den jødiske påske, Pesach, hvor jøderne fejrer udvandring fra Egypten og befrielsen fra slaveriet. Han beretter om den religiøse baggrund for højtiden med et personligt strejf. www.dr.dk/tro

09:25  

Grundtvigs steder
Grundtvigs steder En Danmarksturné blandt de steder som har haft betydning i N.F.S. Grundtvigs liv fra fødsel til død. Sendt første gang 15.09.83

11:45  

Besat af USA - 80erne
Besat af USA - 80erne Hvad enten det gælder storpolitik, fikse dansetrin, nye modediller eller teknologi har vi danskere igennem mange årtier vendt et fascineret blik vestover. Vi kommer i kontakt med USA dagligt og det er blevet en naturlig del af vores liv, at skulle forholde os til Amerika. Her i præsidentvalgåret fortæller vi historien om vores storebror/lillebror forhold som er gået op og ned, men som aldrig er ligegyldigt eller kedeligt. I 1980'erne synes amerikanerne, at Danmark kører lidt på frihjul når det gælder forsvaret af den frie verden. Men den helt almindelige dansker knuselsker stadig alle de mange spændende input fra USA, hvor man nu danser ved at snurre rundt på hovedet og spiser på restaurant uden kniv og gaffel.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:20  

Vitello - gør en god gerning (11)
Vitello - gør en god gerning (11) Møgungen William er blevet spejder og måske får han engang en kniv. Vitello synes det med kniven lyder sejt og vil være med. Nu skal de bare finde nogen at gøre gode gerninger på.

09:27  

Hunden Ib - kan ikke holde det ud
Hunden Ib - kan ikke holde det ud

09:30  

Disney sjov
Disney sjov

10:30  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:00  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:30  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

DR1

12:10  

Maddysten II (5:8) - Bæredygtig mad
Maddysten II (5:8) - Bæredygtig mad Der er 5 familier tilbage i Maddysten, som denne gang bliver udfordret til at tænke bæredygtigt. De skal lave vegansk mad til 4 skarpe madanmeldere og lave så mange kartoffelretter som muligt på blot 40 minutter. Til sidst bliver de sluppet løs i et supermarked, hvor de får blot 100 kr. at handle for til lækker mad til de tre dommere. Maddystens dommertrio består af Michelin-kok Dak Wichangoen, kok og kogebogsforfatter Louisa Lorang og den karismatiske kok og pizzakonge Gorm Wisweh.

13:10  

Stolthed og fordom (2:3)
Stolthed og fordom (2:3) Ungkarlene Darcy og Bingley rejser ganske uventet tilbage til London. Det gør ikke Elizabeth Bennet mildere stemt over for den flotte, men tilknappede Darcy. Hendes søster Jane er sønderknust over nyheden om, at Bingley er rejst, og Elizabeth opfatter miseren som Darcys skyld. Medvirkende: Jennifer Ehle, Colin Firth, Susannah Harker m.fl.

14:50  

Sanditon (5:8)
Sanditon (5:8) Spændingerne mellem Tom og hans håndværkere bryder ud i lys lue under Sanditions cricketkamp. Samtidig kommer Charlotte til at udsætte miss Lambe for stor fare.

DR2

12:30  

24 timer vi aldrig glemmer - Murens fald 1989
24 timer vi aldrig glemmer - Murens fald 1989 Der er dage vi aldrig glemmer. Dage hvor vi husker, hvor vi var og hvad vi lavede. Dage hvor verden bogstavelig talt vælter om ørerne på os. En af dem er 9. november 1989. Den dag Berlinmuren faldt. Hør en række journalister, fotografer, helt almindelige danskere og en tysker med dansk baggrund fortælle om døgnet, hvor Europa ændrede sig og den jerntæppet mellem øst og vest smuldrede. Et døgn, der kun blev som det blev på grund af en tilfældig fejlkommunikation mellem nogle Østtyske politikere. Tilrettelæggelse: Jakob Kronborg Heick. Sendt første gang 08.11.09

13:20  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (8:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (8:12) Om perioden 1814-1850 - Oehlenschlægers og H.C. Ørsteds Danmark - et land hensunket i romantiske fortidsdrømmerier og kulturel terapi, fordi nationen var fattig og lå under for reaktionen i Europa. Men ud af den kulturelle blomstring skulle der dog fremgå en politisk vækst, som styrtede enevælden. Sendt første gang i 1982.

14:20  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (9:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (9:12) 'Dampdragen' var H.C. Andersens poetiske navn for jernbanen, som han forudså ville skabe store omvæltninger i samfundet. Kjersgaard fortæller om liberalismen, dampkraften og industrien, om de nye befolkningsklasser - og om Frederik d. VII's skandaløse ægteskab med Grevinde Danner. Sendt første gang i 1982.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:00  

Morten Skildpadde II (4)
Morten Skildpadde II (4)

12:20  

Morten Skildpadde II (5)
Morten Skildpadde II (5)

12:45  

Kika og Bob (22)
Kika og Bob (22) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:00  

Tree Fu Tom (17)
Tree Fu Tom (17)

13:20  

Tree Fu Tom (18)
Tree Fu Tom (18)

13:40  

Brillebjørn (6)
Brillebjørn (6) Norsk dramaserie. Ruby er på besøg hos farmor og leger med glaskugler. Farmor har en hund, som Ruby synes ser lidt farlig ud. Da hendes yndlingsglaskugle triller ud og lander ved siden af hunden, tør Ruby ikke hente den.

13:45  

Alfons Åberg (2)
Alfons Åberg (2) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

14:00  

Cirkeline
Cirkeline Det er regnvejr. Musene og Cirkeline synger "Regnvejrssang", men så finder de på at spørge Bedstefar, om han ikke vil fortælle et eventyr - og det vil han. Det bliver eventyret om Klodsmus.

14:10  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Peddersen sår kartofler og gulerødder, men Findus mener, at det vil være bedre at prøve med frikadeller.

14:25  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:40  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:50  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

DR1

15:40  

Sanditon (6:8)
Sanditon (6:8) Charlotte og Sidney er ikke ligefrem hinandens bedste venner. Nu tvinges de til at arbejde sammen for at redde miss Lambe fra en frygtelig fare. Samtidig indgår Edward og Clara en pagt for få fingre i lady Denhams formue.

16:30  

Dronningen holder frikvarter
Dronningen holder frikvarter Siden dronningen var meget ung har hun haft et brændende behov for at udtrykke sig kunstnerisk. Filmen følger dronningen i sit kunstneriske frirum, hvor hun langt væk fra officielle pligter, arbejder og gør sig tanker om den kunstneriske proces. Vi ser hende med pensler og papirklip, og i arbejdet som scenograf og kostumetegner til Tivolis ballet, Snedronningen.

17:30  

Alene i vildmarken (7:7)
Alene i vildmarken (7:7) De sidste deltagerne er presset til det yderste i finale-afsnittet. En af deltagerne er virkelig træt af at spise fisk morgen, middag og aften. En anden kæmper med at fange nok fisk til at holde sin vægt og begynder at mærke sulten. Og en storm rammer en deltagers udsatte hytte. Det er nu vinderen skal findes - hvem forlader vildmarken som den sidste?

DR2

15:20  

Kaj Munk (3:4)
Kaj Munk (3:4) "Overlistet af livet". I årene før 2. verdenskrig er Kaj Munk blevet vidt berømt som digterpræst og debattør med mange provokerende indlæg, især i Jyllands-Posten, og han bliver angrebet for sine kontroversielle udtalelser om Hitler og Mussolini. Men han tager afstand fra jødeforfølgelserne. Og også på andre områder tager han afstand fra Hitler og nazismen efter overgrebet på Tjekkoslovakiet i 1938. Medvirkende: Benny Poulsen, Merete Voldstedlund m.fl. Instruktion: Henning Ørnbak.

16:20  

Kaj Munk (4:4)
Kaj Munk (4:4) "Krigens hårde vilkår". Ved Danmarks besættelse den 9. april 1940 sammenkalder Kaj Munk menigheden til gudstjeneste i Vedersø Kirke samme aften. Han maner straks til modstand mod tyskerne. Trods advarsler forlader han ikke kampen hjemme. Den 4. januar 1944 henter nazisterne ham og myrder ham ved Hørbylunde bakker, vest for Silkeborg. Aftenen efter holder Kjeld Abel en mindetale fra Det kgl. Teaters gamle scene. Medvirkende: Benny Poulsen, Merete Voldstedlund m.fl. Instruktion: Henning Ørnbak.

17:20  

Vi vandt vesten
Vi vandt vesten I 1800-tallet begiver en nybyggerfamilie sig af sted mod vest fra staten New York i det østlige USA. I løbet af de næste 50 år bevæger slægten sig stadig længere vestpå over det nordamerikanske kontinent, hvor den bliver del af en række store historiske begivenheder. Medvirkende: James Stewart, John Wayne, Gregory Peck, Henry Fonda m.fl. Instruktion: John Ford, Henry Hathaway og George Marshall.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:05  

Gurli Gris VII (40)
Gurli Gris VII (40)

15:10  

Gurli Gris VII (41)
Gurli Gris VII (41)

15:15  

Simon
Simon Campingtur

15:25  

Ridderprinsessen Nella (9)
Ridderprinsessen Nella (9)

15:45  

Vidundervovsen Vaffel (12)
Vidundervovsen Vaffel (12) Vaffel på udflugt

16:00  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:10  

Trulli-land
Trulli-land

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:35  

Paw Patrol IV (20)
Paw Patrol IV (20)

17:00  

Gepetto News II (8)
Gepetto News II (8) Gepetto News er igen tilbage med alle de nyheder du ikke viste fandtes. Dukken Vagn er pludselig blevet far til to små bøvsende babyer. Mester viser, hvordan man kan bygge verdens vildeste slangebøsse. Og Historie Jørgen fortæller, hvorfor det hedder en "Drillepind". Derudover snakker Jacob Riising med kunstmaleren Palle Leth, som maler med usynlig maling.

17:30  

Sprinter Galore III - Udklædning (9)
Sprinter Galore III - Udklædning (9) Der er udklædningsdag i Magnus' klasse, og Sprinter ser det som en oplagt mulighed for at snige sig med i skole - på en måde er han jo klædt ud i forvejen og vil ikke vække opsigt. Men ægte superheltekræfter er åbenbart sværere at skjule end som så ...

17:45  

Sprinter Galore III - Afsked (10)
Sprinter Galore III - Afsked (10) Magnus har fået masser af nye venner, og familien har travlt. Imens har Sprinter bygget tyverialarmen om til et rumskib igen og har besluttet sig for at rejse. Der er ingen, der har brug for ham længere, og han vil ud at se verden. Magnus forstår ham godt. Men det er svært at sige farvel til en ven, der har boet så længe både i ens underkøje og i ens hjerte ...

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:10  

Borneos naturparadis - de flyvende slangers skov (1:3)
Borneos naturparadis - de flyvende slangers skov (1:3) Den mere end 550 kilometer lange Katabangan-flod har sit udspring i bjergene i det sydvestlige Sabah i Malaysia og løber gennem fantastiske landskaber til udløbet i Suluhavet øst for Sandakan. Her lurer krokodiller i vandkanten, træleoparder jager i skoven, flyvende slanger udfører dødbringende spring og i de himmelstræbende skove lever de mest elskede af Borneos beboere, orangutangerne.

20:00  

World on Fire (4:7)
World on Fire (4:7) Harry og hans enhed kæmper for deres liv i den belgiske by Leuven. Harrys mod sættes på en prøve, da han pludselig står ansigt til ansigt med en tysk finskytte. I Warszawa intensiverer Kasia og Tomasz deres modstandsarbejde, men tyskerne svarer brutalt igen. I Paris chokeres Webster over den stigende antisemitisme. Og i Berlin løber Nancy stadig større risici for at få nyheder ud til resten af verden.

20:55  

Kriminalkommissær Barnaby XVI (5): Mord i København
Kriminalkommissær Barnaby XVI (5): Mord i København "Mord i København". En mystisk mordsag bringer John Barnaby til Danmark. En engelsk småkagefabrikant er fundet død på et hotel i København - forgivet med stryknin. Nu er det op til Barnaby og to seje københavnske politikvinder at finde morderen. Medvirkende: Neil Dudgeon, Ann Eleonora Jørgensen, Birgitte Hjort Sørensen, Marie Askehave, Nicolaj Kopernikus m.fl.

DR2

19:50  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager komponist og forfatter Sigurd Barrett fat på salmen "Vi synger med Maria".

20:00  

Kongens valg
Kongens valg Den 9. april 1940 begynder de tre mest dramatiske døgn i Norges historie. Tyske krigsskibe er på vej ind i Oslofjorden, og den danskfødte kong Haakon VII får valget mellem at overgive sig eller dø. Jagtet af tyske fly og soldater tvinges kongefamilien til at flygte. Efter tre døgns desperat flugt træffer kongen sin endelige beslutning. Han nægter at kapitulere, selv om det kan koste ham selv og mange nordmænd livet. Medvirkende: Jesper Christensen, Anders Baasmo Christiansen, Karl Markovics m.fl. Instruktion: Erik Poppe.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

Emil og Ida fra Lønneberg (1)
Emil og Ida fra Lønneberg (1)

18:20  

Emil og Ida fra Lønneberg (2)
Emil og Ida fra Lønneberg (2)

18:40  

Emil og Ida fra Lønneberg (3)
Emil og Ida fra Lønneberg (3)

19:00  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

19:20  

Svampebob Firkant VII (12)
Svampebob Firkant VII (12) Det er teatret der tæller + Rodeo-redning

19:45  

Vi' bare bjørne III (40)
Vi' bare bjørne III (40)

20:00  

Alvin og de frække jordegern - På farten
Alvin og de frække jordegern - På farten De syngende jordegern Alvin, Simon og Theodore bor hos sangskriveren Dave. Men har Dave planer om at forlade dem? Dave har hvert fald fået en ny kæreste, og de tre pelsdyr frygter, at han har tænkt sig at fri til hende. Det må for enhver pris forhindres, så Alvin, Simon og Theodore sætter kurs mod Miami for at stikke en kæp i hjulet på Daves planer. Instruktion: Walt Becker.

DR1

22:25  

Vera: Liget på heden
Vera: Liget på heden To landmålere gør en chokerende opdagelse, da de finder liget af den 18-årige Mia begravet ud på heden. Mia har været meldt savnet i seks uger, men kriminalinspektør Vera Stanhope må nu starte undersøgelsen helt forfra. Vera Stanhop: Brena Blethyn.

DR2

22:10  

Jeg var der - 9. april
Jeg var der - 9. april Den 9. april 1940 var Kjeld Hillingsøe 5 år gammel, men han husker dagen krystal klart - det var første gang, at han så sine forældre græde. I de tidlige morgentimer bliver Danmark invaderet. Tyske flyvemaskiner flyver lavt over Kjeld Hillingsøes lejlighed i Århus, og Kjelds far forsøger at melde sig på kasernen for at kæmpe mod nazisterne. Vores historie er stykket sammen af en endeløs række af begivenheder. Nogle af dem bliver milepæle i vores fælles bevidsthed. Andre er markante øjeblikke, som skifter historiens kurs. Og så er der de stærke billeder, som brænder sig fast på nethinden for altid. I denne serie genoplever vi nogle af de hændelser, sammen med dem der var der. Sendt første gang 21.10.2013

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Vores mødre, vores fædre (3:3)
Vores mødre, vores fædre (3:3) Wilhelms dødsdom ændres, og han forflyttes til en straffebataljon. Tyskerne har brug for hver eneste mand, for Den Røde Hær er på fremmarch på alle fronter. Krigen nærmer sig sin afslutning, men stadig dør der tusindvis af mennesker hver eneste dag. Fire år tidligere troede de fem venner, at krigen snart ville være forbi. Nu ligger Europa i ruiner, mens millioner af mennesker har lidt en meningsløs død.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

21:25  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

21:40  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:00  

Unknown
Unknown Martin Harris vågner op på hospitalet efter en bilulykke. Da han opsøger sin kone, venter der ham et chok. Hun kan ikke genkende ham, og en anden mand har taget hans identitet. Ingen tror på, at Martin er den, han siger, han er. Han er alene og forvirret - og snart er han også på flugt fra gådefulde, bevæbnede mænd. Medvirkende: Liam Neeson, Diane Kruger, January Jones m.fl. Instruktion: Jaume Collet-Serra.

01:50  

Hercule Poirot (18)
Hercule Poirot (18) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Den billige lejlighed". Da et ungt par får tildelt en luksuslejlighed til ren spotpris bliver Hercule Poirot mistænksom. Noget er ikke helt, som det skal være.

02:40  

Hercule Poirot (19)
Hercule Poirot (19) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Den bortførte premierminister". Der er bud efter Poirot fra højeste instans. Den engelske premierminister bliver kidnappet i Frankrig, og Poirot har 32 timer til at finde ham og hans forsvundne sekretær.

DR2

00:35  

Leningrad-symfonien - byen der nægtede at dø
Leningrad-symfonien - byen der nægtede at dø Tyskerne belejrede millionbyen Leningrad i september 1941. Hitlers ordre var klar: belejr byen, bombarder den og udryd befolkningen ved at sulte den ihjel. Og Leningrads indbyggere led. I marts 1942 fik chefdirigenten for byens radioorkester, Karl Eliasberg, en umulig opgave, nemlig at indøve og spille Dmitrij Sjostakovitjs spritnye 7. symfoni med et udmattet orkester, hvis medlemmer var halvdøde af sult. En heroisk fortælling om et orkester og kunstens triumf over krigens grusomhed.

02:05  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, LYSTRUP.info. Alle rettigheder forbeholdes.
0405082010