Lystrup
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 4. juli 2020

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 4. juli 2020

DR1

00:30  

Tropic Thunder
Tropic Thunder Den falmede actionstjerne Tugg Speedman og en håndfuld af hans selvoptagede kolleger er i Vietnam for at indspille en hundedyr krigsfilm. Men efter kun fem dage er filmen en hel måned forsinket, så instruktøren beslutter at optage den på guerilla-manér i stedet. Dybt inde i junglen, autentisk og beskidt. Autentisk bliver det, for uden at fatte mistanke løber skuespillerne direkte ind i en krigerisk narkobande. Medvirkende: Ben Stiller, Jack Black, Robert Downey Jr. m.fl. Instruktion: Ben Stiller.

02:05  

Mord uden grænser (1:8)
Mord uden grænser (1:8) The Team. Dansk/Tysk/Belgisk tv-serie fra 2015 Tre prostituerede i Antwerpen, Berlin og København findes dræbt. Skudt gennem venstre øje og med fingeren skåret af, bliver de fundet få timer efter at den belgiske journalist Jean Louis Poquelin har besøgt dem. Europol opretter et efterforskningshold under ledelse af danskeren Harald Bjørn, Jackie Mueller fra Tyskland og Alicia Verbeek fra Belgien og det, som først så ud til at være en brutalt mordserie begået af en enkelt gerningsmand, udvikler sig hurtigt til en meget større sag. Uegnet for børn. Harald Bjørn : Lars Mikkelsen. Jackie Mueller : Jasmin Gerat. Alicia Verbeek : Veerle Baetens. m.fl. Manuskript: Mai Brostrøm & Peter Thorsboe. Instruktion: Kathrine Windfeld. Foto: Morten Søborg. Musik: Jean-Paul Wall. Produktion: Nordisk Film og ZDF i samarbejde med bl.a. DR.

03:05  

Mord med miss Fisher (29)
Mord med miss Fisher (29) Den glamourøse Phryne Fisher har startet sin egen detektivvirksomhed i 1920'ernes Melbourne. Den ene gådefulde sag efter den anden lander på hendes bord, men heldigvis er Phryne lige så skarpsindig, som hun er handlekraftig.

04:00  

Hammerslag 2017 (3)
Hammerslag 2017 (3) Hammerslag har fundet en af Danmarks mange idylliske pletter, og vi tager dig med på en tur gennem smuk natur og skønne boliger. Først går turen til Hjarbæk fjord i det Midtjyske, hvor et pragtfuldt sommerhus får en på østholdet til at overveje at flytte til Jylland. Vi skal også forbi et svensk træhus i den internationale landsby Foulum. Og så slutter vi smukt ud til en af Viborgs søer, hvor der skal gættes pris på en klassisk patriciervilla med noget så fornemt som en "pibe og pistol-stue". Vært: Christian Degn

04:43  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:30  

Dage i haven (1:9)
Dage i haven (1:9) Haveentusiasten Pernilla Månsson Colt, gartneren John Taylor, kokken Tareq Taylor og indretningsarkitekten Malin Persson starter havearbejdet et helt nyt sted: En forladt gård skal forvandles til et haveparadis.

06:30  

Alene i vildmarken USA I (9:10)
Alene i vildmarken USA I (9:10) Efter 37 dage i vildmarken er kræfterne for alvor ved at slippe op hos de sidste deltagere. Hvor længe kan deres fighterinstinkt og drømmen om 500.000 dollars holde dem kørende?

07:15  

Alene i vildmarken USA I (10:10)
Alene i vildmarken USA I (10:10) Sult, udmattelse og hjemve har fået et så fast tag i den ene af de to sidste deltagere, at han må kaste håndklædet i ringen. Og det betyder, at vi har en vinder af det vilde overlevelseseksperiment.

08:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:15  

Rolling Stones: Crossfire Hurricane
Rolling Stones: Crossfire Hurricane Den legendariske rockgruppes 50 år lange karriere skildres her med masser af aldrig før offentliggjorte optagelser og fotos, samt nye interviews med gruppens medlemmer. Som instruktøren Brett Morgen siger, så inviterer "Crossfire Hurricane" publikum til på første hånd at opleve Stones næsten mytiske rejse fra bluesbesatte teenagere i de tidlige 1960'ere til nutidens rock'n'roll konger. Og hvis nogen skulle være i tvivl, stammer filmens titel, Crossfire Hurricane, fra nummeret Jumping Jack Flash, der blev indspillet sammen med Beggars Banquet, men udsendt som single i maj 1968.

02:10  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:30  

Tidens Tegn
Tidens Tegn Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Søpapegøjernes ø II (22)
Søpapegøjernes ø II (22)

05:15  

Inui (18)
Inui (18)

05:20  

Masha og Bjørnen (12)
Masha og Bjørnen (12) Bytte-roller-dag

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (3)
Rosa fra Rouladegade III (3) Laura kan rigtig godt lide sin søde mormor. For hun ser hende tit, og mormor elsker at lege og spille spil med hende. Men der er især ét spil, som mormor synes er sjovt. Bankospil. Og det synes Laura faktisk også. Og efter at have udspioneret mormors hjem, bliver de da også enige om, at det er en bankokage, de skal bage. Og heldigvis er den så stor, at alle mormors bankovenner også kan få et stykke kage med.

06:00  

Rasmus Klump (23)
Rasmus Klump (23)

06:10  

Luk op Luk i - VENNER
Luk op Luk i - VENNER Katrine og Sofie er venner, men selv gode venner kommer op at skændes. Kan de så blive gode venner igen? Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være venner.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:40  

Superhelten Sprinter Galore (23)
Superhelten Sprinter Galore (23)

06:50  

Den lille prinsesse (33)
Den lille prinsesse (33) Den lille prinsesse elsker at være på skattejagt efter påskeæg, som kongen gemmer rundt omkring i slottets have. Og denne gang har hun oven i købet et skattekort, som kan hjælpe hende med at finde æggene.

07:00  

Gurli Gris III (3) - Pedro's hoste
Gurli Gris III (3) - Pedro's hoste

07:05  

Gurli Gris III (4)
Gurli Gris III (4)

07:10  

Simon
Simon

07:20  

Morgensjang
Morgensjang

07:30  

Kasper og Sofie på safari
Kasper og Sofie på safari Kasper og Sofie skal til Afrika. I Afrika skal Sofies mor hjælpe sin veninde, som er sygeplejerske på en dyreklinik. Sammen med morfar og deres tro følgesvende Frøken Kanin og Løveungen glæder de sig til at møde alle dyrene på farmen. På en safari finder de en løveunge, som de kalder Leo. De tager ham med tilbage til farmen, men da Leo savner sin mor, prøver de at finde hende også.

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (34)
Vidundervovsen Vaffel (34)

 
DR1

10:10  

Downton Abbey V (2:10)
Downton Abbey V (2:10) Efter den dramatiske brand er der igen nogenlunde normale tilstande på Downton Abbey. Mary beder Anna om hjælp forud for sin hemmelige elskovsferie med lord Gillingham. Daisy sveder over sine studier, og mrs. Patmore får en ide, der måske kan hjælpe køkkenpigen. Samtidig er Thomas ude på at få Baxter ned med nakken. Vil det lykkes ham at ødelægge hendes venskab med Molesley?

11:00  

Belgravia (1:6)
Belgravia (1:6) I 1815 bliver den opadstræbende familien Trenchard indbudt til bal af hertuginden af Richmond. Begivenheden udløser en katastrofal kærlighedsaffære, som flere årtier senere kommer til at påvirke manges liv, da ægteparret Trenchard flytter til den fashionable, nyopførte London-bydel Belgravia. Dramaserie af manden bag 'Downton Abbey'.

11:45  

Søren Ryge
Søren Ryge

DR2

09:00  

Joanna Lumleys rejse i Japan (1:3)
Joanna Lumleys rejse i Japan (1:3) Den britiske skuespiller Joanna Lumley starter sin mere end 3.000 km lange rejse gennem Japan på Hokkaido - Japans nordligste ø. I et iskoldt, men umådeligt smukt område er hun så heldig at se den japanske nationalfugl, den rødkronede trane. Derefter går turen til Sapporo, hvor hun havner midt i den årlige sne-festival. Og endelig besøger hun området ved atomkraftværket, Fukushima, som i 2011 var midtpunkt for den værste atomkatastrofe i nyere tid.

09:50  

Det fantastiske Sicilien (1:3)
Det fantastiske Sicilien (1:3) Den britiske kunstkritiker Andrew Graham-Dixon og den italienske kok Giorgio Locatelli udforsker de forskellige sicilianske områder og deler generøst ud af deres viden om øens rige kultur og køkken. Sammen ser de på landskaber og kunst, både gamle mesterværker og nyere samtidskunst, og madkultur.

11:10  

24 timer vi aldrig glemmer - Tragedien på Roskilde Festival
24 timer vi aldrig glemmer - Tragedien på Roskilde Festival Den 30. juni 2000 blev publikumspresset for stort på Roskilde Festivals Orange Scene under en koncert med bandet Pearl Jam. Otte unge mænd blev klemt ihjel, og en døde senere af sine kvæstelser. Gennem deres venner og familie fortæller "24 timer vi aldrig glemmer" historien om to af ofrene - og deres sidste dag i livet.. Tilrettelæggelse: Janus Køster-Rasmussen

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet II (9)
Flaskepost fra Stillehavet II (9) Jack og Ivy flytter på land. Det er mærkeligt at sove på et gulv, der ikke bevæger sig. De spiser lokal frokost, er til spydkonkurrence, går i kirke og viser film. Det er skønt at være sammen med vores gamle venner igen

09:20  

Vitello - bygger en monster fælde (6)
Vitello - bygger en monster fælde (6) Er der noget Vitello elsker, så er det monstre. Og zombier. Og mumier. Og dødningehoveder. Bare ikke når det er aften og mørkt og man ikke ved om der ligger noget under sengen.

09:27  

Hunden Ib - tæmmer en lang høj bold
Hunden Ib - tæmmer en lang høj bold

09:30  

Disney sjov
Disney sjov

10:30  

Pax' jordiske eventyr II (3:10)
Pax' jordiske eventyr II (3:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den fantastiske chokoladefontæne på den underlige planet Jorden. På sygehuset vil overlægen, Den sure dame, stemple papirer i fred, men Pax bliver hendes sværeste patient nogensinde med sine forkerte reflekser, sit grønne blod og sin formåen til altid at være årsag til kaos.

10:45  

Oda Omvendt II (9)
Oda Omvendt II (9) Oda Omvendt er blevet frosset i tiden og står ubevægelig i sin campinghoppebold. Balder hurtig-zapper Emils far, så alt går lynende hurtigt. Emil og Stine har en legeaftale og vil hente hjælp hos Oda Omvendt, men opdager, at hun er frosset fast i tiden. De to venner hjælper heldigvis Oda til at blive sig selv igen. Men så kommer Amalie fra Allerhøjeste Sted til børnehaven med en ny regel, der er værre end nogensinde - og nu ser det sort ud for børn og voksne i den lille by!

10:55  

Motor Mille på maskintur (9)
Motor Mille på maskintur (9) Motor Mille elsker store maskiner, og gravkøer er ingen undtagelse. Hun har bare aldrig lært at køre den. Så da gadens børn spørger om hun kan køre en gravko, ser hun sit snit til at få det lært. Det kræver både præcision og øvelse på en mini gravko, før man kan køre en af de helt store.

11:10  

Sprinter Galore (1)
Sprinter Galore (1) Magnus er en meget superhelte fikseret dreng, men nabopigen Viola går ikke lige så meget op i Magnus fantasiverden som han selv. Da Magnus sidder og spiser aftensmad ser han noget mystisk styrte ned i haven, men alligevel sender hans mor ham ned med skraldet. Da han kommer ned til skraldespanden møder han rumvæsnet Sprinter Galore, og da han har superheltekræfter må han jo være en ægte superhelt. Sprinter flytter ind hos familien til stor ærgrelse for Magnus mor, fordi der findes jo ikke superhelte

11:25  

OpFinn (2:3)
OpFinn (2:3) Finn er blevet træt af Peter Pølses drillerier, og han beslutter sig for at gøre noget ved det. Finns mor kan ikke forstå, hvorfor hun altid får forbindelse til Benny, når hun ringer op. Og Fie hjælper Finn, når han har allermest brug for det. Medvirkende: Finn: Michael Lundbye Slebsager. Finns mor: Helle Dolleris. Benny: Michael Carøe. Fie: Cecilie Maria Kallestrup. Peter Pølse: Ulrik Emil Brorson. Peter Pølses far: Anders Kjellerup Kock. Manuskript: Ole Fick. Instruktion: Dorte Laumann.

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at dræbersnegle er farlige? Ta' med Lille Nørd på skovtur og se, om det lykkes Anders at få sneglene til at æde hans salat.

DR1

12:15  

Hvem var det nu vi var
Hvem var det nu vi var Joakim Ingversen har inviteret fire kendte danskere i studiet til en dyst på viden i udvalgte emner. Hvem ved mest, og hvem er hurtigst på aftrækkeren, når Joakim Ingversen byder velkommen til en ny sæson af Hvem var det nu vi var?

13:15  

Thor
Thor Tordenguden Thor forvises fra Asgård, gudernes rige. Med et brag lander han midt i New Mexicos ørken, hvor han reddes af forskeren Jane og hendes to kolleger. Mens Loke, Thors bror, har skumle planer i Asgård, må Thor have fat i sin mægtige hammer, så han kan forsvare menneskeheden mod en frygtindgydende trussel. Medvirkende: Chris Hemsworth, Anthony Hopkins, Natalie Portman, Tom Hiddleston m.fl. Instruktion: Kenneth Branagh.

DR2

12:00  

Danmark i Den Kolde Krig (3:12)
Danmark i Den Kolde Krig (3:12) Atombomben blev modtaget med begejstring, da den sprang første gang og satte en stopper for Anden Verdenskrig. Og der skulle gå mange år før protesterne mod bomber og oprustning for alvor begyndte. Mærkeligt nok var videnskabsmændene, der opfandt bomben, de første til at protestere. Senere fulgte befolkningen med, og i starten af tresserne begyndte i Danmark de første marcher mod atomvåben. Tilrettelæggelse: Anne Lea Landsted.

12:40  

Danmark i Den Kolde Krig (4:12)
Danmark i Den Kolde Krig (4:12) I sommeren 1951 landsatte amerikanerne over 12.000 bygningsarbejdere og soldater ved den lille danske koloni Thule. Grønlands befolkning blev forøget med 50 procent. Forud var gået et politisk spil, som danskerne tabte. Amerikanerne satsede alt for at overtage et lille stykke af kongeriget Danmark. Danskerne der boede i kolonien og de centrale embedsmænd fortæller historien om dengang amerikanerne kom. Tilrettelæggelse: Søren Bruun.

13:20  

Min farfars hemmelige krig
Min farfars hemmelige krig Levede Ida´s farfar et dobbeltliv som hemmelig agent? Hvorfor sov farfar Otto med en skarpladt pistol ved sin side, indtil han smed den i havet i begyndelsen af 80´erne? Det ene spor efter det andet får Ida og hendes far til at stille skarpt på deres 94-årige elskede far og farfar, en respekteret tandlæge fra Haderslev og modstandsmand under Besættelsen. Arbejdede han direkte for CIA under den Kolde Krig i Danmark? Det er ikke noget han er parat til at indrømme. En familiekrønike med globale vinger, hemmeligheder og store overraskelser. Instruktør: Ida Grøn Sendt første gang 17.05.2017

14:20  

Hjemme hos William
Hjemme hos William Dansk TV-spil af Leif Panduro fra 1971. William er en anerkendt og efterspurgt moderne arkitekt, som med lige stor faglig akkuratesse bygger kirker og 'humane fængsler'. Sit privatliv har han sværere ved at administrere. Medvirkende: Henning Moritzen, Lykke Nielsen, Finn Storgaard, Søren Elung Jensen, Birgitte Price, Ove Sprogøe, Rita Angela, Holger Munk, Palle Huld, Ole Wisborg, John Wittig, Jørgen Kiil, Birte Tove, Poul Glargaard, Tove Bang, Lene Tiemroth. Instruktion: Palle Kjærulff-Schmidt

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Stop! (5)
Stop! (5) Klara er virkelig sulten, men far har lavet sin ulækre oksekødsstuvning. Klara vil hellere have en rigtig god sandwich, men far bevogter køleskabet.

12:30  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Mor Muh kører på slæde. Kragen hjælper hende med at skubbe og det går lidt for stærkt.

12:40  

Rita og Krokodille - Kroket
Rita og Krokodille - Kroket Rita og Krokodille spiller kroket i Farmors have. Rita ved alt om kroket. Hvordan man sætter buerne op og alle reglerne. Men når spillet ikke udvikler sig som Rita synes, så laver hun sine egne regler. Så behøver bolden ikke at skulle gennem buerne og man behøver ikke at ramme den. Uanset regler, så er der altid en vinder og en taber. Men man kan stadig være venner.

12:45  

Morten Skildpadde II (5)
Morten Skildpadde II (5)

13:10  

Kika og Bob (26)
Kika og Bob (26) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Tree Fu Tom (10)
Tree Fu Tom (10)

13:45  

Hr. Skægs hotel - Betjenten (14)
Hr. Skægs hotel - Betjenten (14) Hr. Skæg får besøg af en spansk politibetjent. Han vil hjælpe Hr. Skæg med at finde hotelklokken, som netop er blevet væk. Men da Hr. Skæg selv finder klokken, bliver han bekymret for, om betjenten bliver skuffet over ikke at kunne opklare sagen, så Hr. Skæg klæder sig ud som tyv og prøver at gemme klokken igen.

14:00  

Brillebjørn (26)
Brillebjørn (26) Norsk dramaserie. Max glæder sig til at skulle med far på arbejde. Men på fars kontor er der jo mega kedeligt.

14:05  

Alfons Åberg (9)
Alfons Åberg (9) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

14:20  

Cirkeline
Cirkeline Der er den skønneske sne udenfor, så Cirkeline og musene beslutter, at de vil bygge en snemus! Men hvad er nu det - er snemusen levende?

14:30  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Peddersen sår kartofler og gulerødder, men Findus mener, at det vil være bedre at prøve med frikadeller.

14:45  

Ridderprinsessen Nella (34)
Ridderprinsessen Nella (34)

DR1

17:30  

Danish Dynamite - legenden om de bedste (1:4) - Den største
Danish Dynamite - legenden om de bedste (1:4) - Den største Danmark har kvalificeret sig til en VM-slutrunde for første gang nogensinde. Modstanderen i den første kamp hedder Skotland. Spillet er hårdt og brutalt, og danskerne skal vise, at de kan leve op til forventningen om at være blandt de bedste hold ved verdensmesterskaberne. En forventning, som er bygget op gennem de mange triumfer i starten af 80'erne. Men kan miniput-nationen slå igennem på verdens største fodboldscene?

DR2

15:25  

Vores år (4:4)
Vores år (4:4) TV-serie fra 1980 i fire dele om en fiskerfamilie i Rudkøbing og nogle mennesker omkring dem i 1970'erne. Medv.: John Hahn-Petersen; Else Benedikte Madsen; Merete Voldstedlund; Martin Miehe-Renard; Bent Børgesen; Joel Levy; Susse Wold; Anne Marie Ottersen; Preben Neergaard; Ove Sprogøe; Bodil Lindorff; Karl Stegger; Jannie Faurschou; Nis Bank-Mikkelsen; Karen-Lise Mynster; Pierre Miehe-Renard; Manuskript af Klaus Rifbjerg.

17:10  

Monty Python's Flying Circus (7)
Monty Python's Flying Circus (7) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

17:40  

Monty Python's Flying Circus (8)
Monty Python's Flying Circus (8) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris VII (24)
Gurli Gris VII (24)

15:15  

Gurli Gris VII (25)
Gurli Gris VII (25)

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:35  

Paw Patrol IV (25)
Paw Patrol IV (25)

17:00  

Ramasjang redder fuglene | Kristian og Mursejleren
Ramasjang redder fuglene | Kristian og Mursejleren

17:20  

Stop! - Spøgelsestimen
Stop! - Spøgelsestimen Det er mørkt og skræmmende udenfor, og Maja har svært ved at sove. Hun vil gerne krybe ned i fars trygge seng, men han synes, at store piger skal sove i deres egen seng. Har far glemt, hvordan det er at være rigtig bange? Måske Maja kan få ham til at huske det.

17:30  

Onkel Rejes Heavyband (11)
Onkel Rejes Heavyband (11) Krølle har inviteret en ny guitarist med i bandet, men Onkel Reje er ikke meget for den nye dreng i bandet, Kong Guitarlir. Så Onkel Reje udfordrer ham til guitarduel, men det skulle han ikke have gjort. Dagen byder også på et møde med den firarmede politimand Betjent Bent Bentsen og heavyguden Lemmy.

17:45  

Onkel Rejes Heavyband (12)
Onkel Rejes Heavyband (12) Det er blevet dagen for det store Heavy-MGP show, men Onkel Reje har forladt bandet og er flyttet ind i en papkasse på havnen. Brille og Krølle vil have ham med i bandet igen, så de kan vinde Heavy-MGP og blive rige og berømte, men kan Onkel Rejes Heavyband nå frem til tiden, når Reje har solgt sin motorcykel? Og kan de overhovedet vinde over Kranieknuserne?

DR1

18:02  

I olympisk praktik som Lasse Norman Hansen
I olympisk praktik som Lasse Norman Hansen Lasse Norman får besøg af Rikke Hørlykke og Mark O. Madsen, der skal i lære hos banecykelrytteren. Lasse Norman var kun 20 år gammel, da han i 2012 blev allemandseje med en guldmedalje til OL i London. En tidlig succes der senere har vist sig at være svær at leve op til. Alt var klart og taskerne pakket til verdens største sportsbegivenhed. Men så blev OL i Tokyo aflyst, og en sommer på sofaen med sport på TV blev afløst af sports-abstinenser hos danske fans. Derfor rejser de to tidligere OL-medaljevindere, Rikke Hørlykke og Mark O. Madsen, rundt i landet og besøger seks af de største danske guldhåb. Målet er at blive klogere på atleterne og dykke helt ned i deres sportsgrene, for Mark og Rikke er ikke kun selv atleter, de er også fans. Men kan en tidligere håndboldspiller lære at køre banecykel som Lasse Norman? Kan en tidligere bryder springe over hække som Sara Slott? Og hvem af de to har egentlig den bedste den bedste badminton-smash?

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:10  

Dyrenes rige (1:5)
Dyrenes rige (1:5) De er nogle af Jordens mest truede dyr. De slås mod naturkræfter og rivaler - og kæmper for at sikre den næste generation. I fire år har et filmhold fulgt nogle af disse dyr. Her møder vi alfahannen David, der styrer en gruppe chimpanser med hård hånd. Han har ingen allierede, men er omgivet af rivaler, der er klar til at slå ham ihjel for at overtage hans position. Kan han holde fast i sin lederstilling, indtil han har sikret en fremtidig arving tronen?

20:00  

Versus
Versus Bo Spellerberg og Nicolai Boilesen mødes til det endelige opgør mellem håndbold og fodbold, når Versus i aften er tilbage med seks nye nervepirrende dueller. Hjalte og Tjelle skal på Segwayforhindringsløb, og der kommer både sved og tårer, når kokken Irene Mai hakker løg om kap med en minihakker. Du kan også gætte med på opgør mellem dykker og fridykker, beer pong og bordtennis samt kitesurfer og Blokart. Deltagerne i studiet kæmper om at forudsige udfaldet af duellerne, og du kan selv gætte med hjemmefra. Vært: Jacob Riising. Sendt første gang 11.9.15

DR2

18:10  

CAHILL, U.S. MARSHAL
CAHILL, U.S. MARSHAL

19:50  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager sangerinde Marie Carmen Koppel fat på salmen "Op, al den ting som Gud har gjort".

20:00  

Det bedste fra Roskilde 2019
Det bedste fra Roskilde 2019 Hør de største hits, oplev stemningen og mød musikerne, når DR3 sender Det Bedste Fra Roskilde Festival 2019.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for får V (13)
F for får V (13)

18:15  

Kasper og Sofie II (3)
Kasper og Sofie II (3) En tryllekunstner på besøg i børnehaven. Kasper bliver fascineret af tricksene, og han vil gerne lære et selv. Men magiske tricks kræver masser af træning og tålmodighed. Vil det lykkes Kasper og Sofie at lære tricks, som de kan vise til deres familier?

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (14)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (14)

18:40  

Pyjamasheltene II (17)
Pyjamasheltene II (17)

19:00  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

19:20  

Zorro (1)
Zorro (1) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:45  

Alfons Åberg (10)
Alfons Åberg (10) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

20:00  

Flyvende Farmor
Flyvende Farmor Farmor sidder på et underligt hjem, der hedder Lykkenbo. Sammen tager hun og Eva på jagt efter Evas farfar, Åge, som forsvandt i sin postflyver efter tre dejlige dage og nætter med farmor. Han havde desværre den uheldige egenskab, at han altid faldt i søvn, når han var meget glad, så de fleste regner ikke med at se ham igen. Bortset fra farmor, som er overbevist om, at de skal mødes i Rom, sådan som de aftalte det for snart mange år siden. Eva og farmor drager afsted gennem Danmark med mor og far i hælene.

DR1

21:00  

National Treasure
National Treasure Ben har viet sit liv til at finde Tempelherrernes enorme, hemmelige skat. Det første af en række gådefulde spor fører til den amerikanske uafhængighedserklæring. Erklæringen skjuler et kort, der måske kan lede Ben til kostbarhederne. Men det er sin sag at få fingre i det bedste bevogtede dokument i hele USA - og Ben er tilmed ikke den eneste, der er på skattejagt. Medvirkende: Nicolas Cage, Diane Kruger, Justin Bartha m.fl. Instruktion: Jon Turteltaub.

23:05  

Unge Morse III (1)
Unge Morse III (1) Endeavour Morse har trukket sig tilbage fra politiarbejdet. Den unge kriminalbetjent er stærkt desillusioneret efter sagen, hvor han kom under falsk anklage for mord. Men da en kvindelig buskonduktør findes myrdet, kan den tænksomme Oxford-opdager alligevel ikke lade være med at blande sig i efterforskningen. Endeavour Morse: Shaun Evans. Fred Thursday: Roger Allam. Jim Strange: Sean Rigby.

DR2

21:00  

Roskilde Festival 2020 LIVE på DR2
Roskilde Festival 2020 LIVE på DR2 Roskilde Festival 2020, som du ikke har fået den før og aldrig vil få den igen. Årets Roskilde festival er aflyst, men nu får du mulighed for at få lidt af stemningen og møde nogle af de bedste danske artister, der skulle have spillet på årets festival. Slå dit telt op i stuen, find dåsemakrellen og ølbongen frem og se med når DR2 sender live fra en helt alternativ udgave af festivalen.

22:30  

Deadline
Deadline

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

21:15  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

21:35  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:35  

Mordene i Brokenwood III (1:4)
Mordene i Brokenwood III (1:4) Pubejeren Ray har taget sig et bijob. Han er begyndt at lave 'Ringenes herre'-udflugter for udenlandske turister. Men snart får Ray andet at tænke på. Hans kone findes død under en gigantisk skumedderkop - forgivet med ægte edderkoppegift. Hvem står bag? Mike Shepherd går på jagt efter svaret.

02:05  

Lewis: Uhyrer
Lewis: Uhyrer Et lig fiskes op af en brønd. Der venter Lewis en svær opgave med at identificere afdøde og fange hans morder, og snart lander der endda endnu en drabssag på den erfarne politimands bord. Og det er tilmed ikke de eneste udfordringer, Lewis står overfor. Han og Hathaway har nemlig fået en ny chef, der har lidt for travlt med at blande sig i deres arbejde.

03:40  

Hammerslag 2017 (4)
Hammerslag 2017 (4) Hammerslag er i denne uge i Kongernes Nordsjælland, hvor der venter tre boliger i og omkring Hillerød. Først en spændende lejlighed i slotsbyens centrum, så et stilrent typehus i et populært nybyggerkvarter, og til sidst en ældre arkitekttegnet villa med nationalpark i baghaven. Men hvad koster sådan nogle størrelser så på de kanter? Og kan et rutineret Hold Vest på udebane byde debutanten og hans makker på Hold Øst op til prisdans? Se med og få svaret! Vært: Christian Degn

DR2

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, LYSTRUP.info. Alle rettigheder forbeholdes.
0704015714