Lystrup
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: tirsdag d. 14. februar 2023

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: tirsdag d. 14. februar 2023

DR1

05:00  

Landsbyhospitalet (27)
Landsbyhospitalet (27) Engelsk dramaserie. (The Royal) Julen står for døren, og The Royal står på den anden ende. For den lokale tv-station har meldt sin ankomst for at lave et direkte nyhedsindslag, der skal vise, hvordan de ansatte og patienterne fejrer jul på det lille hospital. Alle er spændte, ikke mindst mr. Harper, der øjner chancen for at skaffe sig selv lidt god omtale.

05:50  

Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (1:6)
Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (1:6) Magne Sylvarnes var overbevist om, at han var som skabt til at drive landbrug på de smukke, stejle bakker, der omgav hans hjemegn - men det viste sig hurtigt, at han på disse bakker absolut ikke var i stand til at drive en moderne landbrugsvirksomhed. De traditionelle maskiner blev hurtigt udskiftet med helt, helt andre værktøjer! Nordvision fra Norge.

06:30  

Dødelige drømmekroppe - Fuck om jeg dør ung (1:3)
Dødelige drømmekroppe - Fuck om jeg dør ung (1:3) Simon var 20 år, da han fik sprøjtet paraffinolie ind i sine arme. 12 år senere har olien givet ham stenhårde knuder i armene, og Simon lever med store fysiske gener og smerter. Men nu vil han finde en løsning, for Simon skal være far.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:10  

Fodboldens usynlige syge: Fra banen til bosted
Fodboldens usynlige syge: Fra banen til bosted Drømmen om fodbold på topniveau blev aldrig til virkelighed - den bragte dem i stedet ud på kanten af livet. I dette afsnit fortæller flere kvindelige stortalenter om den pris, de har betalt for jagten på landsholdet og professionel fodbold. I barndommen bliver presset for stort, og flere kvindelige spillere ender med at bruge teenageårene på psykiatriske hospitaler og bosteder for unge med psykiske lidelser.

07:50  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:45  

Dage i haven (3:9)
Dage i haven (3:9) Svensk haveserie fra 2022. (Trädgårdstider) Tareq Taylors nye projekt omfatter både varme og kulde. Malin Persson viser, hvordan man laver smukke plantestøtter, og John Taylor viser, hvordan man dyrker planterækker. Den store dahliakonkurrence går i gang, og Pernilla Månsson Colt får en ide til, hvordan holdet kan teste, om haven er god at holde ferie i.

08:45  

Dage i haven (2:9)
Dage i haven (2:9) Svensk haveserie fra 2022. (Trädgårdstider) Pernilla Månsson Colt får det, hun altid har drømt om - sin egen snitblomstavl. John Taylor bygger en større kompost, og Tareq Taylor laver dejlig vietnamesisk mad. Og så besluttes det, hvad den årlige konkurrence skal være.

DR2

07:15  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:17  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet IV (3)
Ramasjang Mysteriet IV (3) Der har været en skurk på spil i Ramasjang. Motor Milles briller er nemlig blevet stjålet! Men hvem kan det dog være? Det skal Kristian prøve at finde ud af. Heldigvis får han hjælp af minidetektiven Jonas, men mon de kan afsløre skurken?

06:00  

Bamselægen - Ørerne (8)
Bamselægen - Ørerne (8) I dag kører Sandra ud i sin bamselance for at hente Sylvester og bamsen Boble. Sylvester synes det virker som om, at Boble har rigtig ondt i ørerne. Så er det godt, at Bamselægen Sandra kan kigge på ham.

06:20  

Ernest & Celestine (12)
Ernest & Celestine (12)

06:30  

Sarah og And (35)
Sarah og And (35)

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Motor Mille og uniformerne - Flybrandmand (3)
Motor Mille og uniformerne - Flybrandmand (3) Motor Mille vil lære sine venner, at man altid skal hjælpe andre. Derfor fortæller hun dem om dengang hun besøgte en flybrandmand på hans arbejde, hvor hun lærte, hvordan han hver dag står klar til at hjælpe andre mennesker. Hun får lov til at prøve kræfter af med at slukke en kæmpe ildebrand, og skyde med vandstråler efter tønder, hvilket er sværere, end det ser ud.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon II
Simon II

07:15  

Bluey
Bluey

07:25  

MGP 2023 | Overrasker deltagerne: Girls On Fire
MGP 2023 | Overrasker deltagerne: Girls On Fire Gemmer sig i skraldespand for pigerne fra 'Girls on Fire'

07:28  

MGP 2023 | Sang 4
MGP 2023 | Sang 4

07:30  

Kasper og Sofie laver teater
Kasper og Sofie laver teater Kasper Og Sofie går i teatret med børnehaven. Efter at have set Tornerose, vil Sofie lære mere om teater, og Kasper bliver interesseret i belysning. Efter et spændende møde med teaterdukkerne ønsker Løveungen og Frøken Kanin at blive skuespillere.

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:40  

Antikmagasinet (4:12)
Antikmagasinet (4:12) Svensk dokumentarserie fra 2022. (Antikmagasinet) Kunstner Gunnel Wåhlstrand fortæller om akvarel og det sarte og skrøbelige papir. Kunstekspert Andreas Rydén er også gæst.

10:40  

Antikmagasinet (6:12)
Antikmagasinet (6:12) Svensk dokumentarserie fra 2022. (Antikmagasinet) Hvorfor er det næsten kun mænd, der fotograferer kvinder? Denne gang dykker vi ned i det magiske modefotografi. Dagens gæster er modefotograf Ewa-Mari Johansson og samler Claes Lindqvist.

DR2
TVR

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Søstjerne på muslingejagt
Vilde vidunderlige dyr: Søstjerne på muslingejagt En sulten søstjerne angriber en kammusling. Søstjernen håber, at den kan åbne kammuslingen og spise den. Men kammuslingen slår med skallerne og flygter. Søstjernen må følge efter. Hvem mon giver op først?

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: Rotter i regnvejr
Vilde vidunderlige dyr: Rotter i regnvejr I en rotterede i en kloak ligger en rottemor med sine unger. Men det regner, og regnvandet løber ned i kloakken. Rottemoren bliver nødt til at prøve, at flytte sine unger fra reden, før de drukner.

09:20  

Sød, nuttet og i fare - Den forvirrede flagermus (11)
Sød, nuttet og i fare - Den forvirrede flagermus (11) Gustav og Victor har fundet en flagermus udenfor skolen. De fandt den da det var lyst, hvor den flere gange fløj ind i en rude. Den var helt forvirret, så de kom den i en kasse og tog den med hjem. Men hvordan kan det være at en nataktiv flagermus flyver rundt om dagen? Gustav og Victor afleverer flagermusen til en vildtplejestation, og mens de krydser fingre for at den skal overleve, undersøger de, hvorfor den fløj rundt om dagen.

09:30  

MikroMakkerne - Rejen
MikroMakkerne - Rejen Mikromakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt ved havet. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på de mange rejer, som lever langs Danmarks kyster. De får et spændende kig på livet under havets overflade og undersøger rejernes smarte måder at gemme sig på! Og så kaster de sig selv i forklædning som en pungreje og skal dyste om at samle flest æg på maven!

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Mange dinosaurer havde veludviklede hjerner. Det kunne være alt fra supersyn til super god til at lugte.

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

10:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Mission Valhalla (9)
Mission Valhalla (9) Odins har mistet synet! Altså på dét øje, der ligger i Mimers Brønd og kan kigge ud i alle verdenerne. Det er ikke så godt, hvis han ikke har sit gode syn, når de onde jætter rører på sig, og Ragnarok er nær. Ungdommens gudinde Idun må, sammen med den modige, jordiske helt Storm, drage ud for at finde ud af, hvad der er galt og give Odin sit fulde syn tilbage. For Valhalla!

10:25  

Cirkusliv i savsmuld (10)
Cirkusliv i savsmuld (10) Brasnik har forsøgt at udføre trylletricks som desværre har tryllet Signe og de andre væk. Bedre bliver det ikke, da Brasnik selv bliver til en høne. Cirkusdirektøren må hjælpe dem tilbage til virkeligheden.

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at storken lægger sine æg inde midt i byen? Se med når Kristian og Katrine fodrer storke, og se om det lykkes Storkvira og Lange-John at finde en storkerede i Aarhus midtby.

11:10  

Onkel Rejes Sørøvershow (4)
Onkel Rejes Sørøvershow (4) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Sara, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne guldur, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og Den Skæggede Havfrue. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

11:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

11:40  

Paddington
Paddington

11:50  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2013 (2)
Bonderøven 2013 (2) I køkkenet på Kastanjegården indvier Theresa og Frank den nye pølsemaskine, hvor de ved fælles hjælp laver både pølser og spegepølser af kød fra de slagtede lam og grise. Frank tager på savværk for at save de store bjælker til stuehuset. Og endelig tændes der op i den store kalkovn - ikke for at brænde kalk, men for at ryge pølser og skinker. Sendt første gang 24.01.13

12:15  

Bonderøven 2013 (1)
Bonderøven 2013 (1) I denne episode af Bonderøven: På Kastanjegården får Frank hjælp af lille Alma til at salte fåre-lår. I bidende kulde tager Frank til Randers Fjord for at hjælpe med at høste over 3000 bundter tagrør, som skal bruges til stråtaget på det nye hus. I drivhuset har ferskentræerne vokset sig så store, at Frank ved hjælp af skruer og en gammel cykelslange danner et fint espalier til grenene. Sendt første gang 17.01.13

12:15  

Bonderøven 2012 (20)
Bonderøven 2012 (20) Ilden er slukket i kalkovnen, og nu vil det vise sig, om kalkstenene er gennembrændte, så Frank kan læske kalk. Alma er med, når Frank rasper roer til koen og kalven, som er kommet ind i stalden. Hestestaldens gulv er færdigt, så nu er Frank i gang med træ-skelettet til yderbrædderne. Og endelig lokker Frank fårene med foder, da de skal flyttes fra den ene ende af ejendommen til den anden. Sendt første gang 25.10.12

12:45  

Nak & Æd - et dådyr på Romsø (1:8)
Nak & Æd - et dådyr på Romsø (1:8) Sæson 2 (2011). Jørgen og Nikolaj er tilbage! Det er december og sne og frost præger den danske natur. Jørgen og Nikolaj sejler til Romsø ud for Kerteminde. Øen er beboet af en meget fin flok dådyr, som de to går efter at sætte tænderne i. Men sneen larmer under deres fødder, så det viser sig at være sværere at komme ind på dyrene end ventet. Sendt første gang 06.11.11

12:45  

Nak & Æd - et krondyr ved Vester Thorup (8:8)
Nak & Æd - et krondyr ved Vester Thorup (8:8) Sæson 1 (2010). Det er sidst i oktober, og Jørgen og Nikolaj er taget til en jagtfarm i Nordjylland for at nakke et krondyr. Krondyret er det største pattedyr, vi har i Danmark, og Jørgen har aldrig nakket sådan et før. De bor denne gang blandt dyrene, som viser sig at være meget nysgerrige. Nikolaj elsker at lave mad af krondyr, så han er meget ivrig efter ikke at skulle tilberede taberdyr. Sendt første gang 12.12.10

12:45  

Nak & Æd - en muflon på Vejrø (7:8)
Nak & Æd - en muflon på Vejrø (7:8) Sæson 1 (2010). Jørgen og Nikolaj tager denne gang til Vejrø. Den lille vindblæste ø midt ude i Kattegat er beboet af en flok mufloner, som er en art vildfår. Hverken Jørgen eller Nikolaj har ædt muflon før, så de glæder sig. Men det bliver ikke så let at nakke dem. Det meste af øen er dækket af høje græsser, buske og tjørn, så muflonerne kan være svære at få øje på. Rammer Jørgen ikke skal de æde taberdyr. Denne gang står den på måge. Sendt første gang 05.12.12

13:15  

Bag Verden - med Tobias (5:6)
Bag Verden - med Tobias (5:6) Tobias Hamann-Pedersen rejser til Texas i USA, hvor han oplever livet som cowboy på en ægte ranch. Han smager store barbecue-bøffer, spiller countrymusik med en lokal countrystjerne og dyster mod en Michelin-dessertkok. Alle oplevelserne skal forenes i den specielle kage, som han til sidst vil servere for sine texanske værter. Men ikke alt går som planlagt!

13:15  

Bag Verden - med Tobias (4:6)
Bag Verden - med Tobias (4:6) Tobias Hamann-Pedersen rejser til tropeøen Bali, hvor alle råvarer kan plukkes direkte fra træerne. Men værtsfamilien har hverken ovn, køleskab eller andre moderne remedier. Så Tobias bliver i den grad udfordret på sine bageevner og må lære at lave kager over bål. Et besøg hos en lokal risbonde giver en helt særlig idé til den kage, han til sidst skal lave til sine balinesiske værter.

13:15  

Bag Verden - med Tobias (3:6)
Bag Verden - med Tobias (3:6) Tobias Hamann-Pedersen rejser til Belgien, som er en sværvægter inden for lækre delikatesser. Her bliver han blandt andet udfordret til at sniffe den verdensberømte belgiske chokolade og cykle hen over Belgiens berygtede brosten. Men landets høje standard inden for søde sager giver Tobias sved på panden, når han skal samle alle oplevelserne i én kage til sine belgiske værter.

14:00  

Hammerslag 2019 - Energimærkning - F TIL A
Hammerslag 2019 - Energimærkning - F TIL A Vi kan vist alle sammen blive enige om, at den danske natur er noget, vi gerne vil passe på. Og det må vores boliger faktisk også gerne. Men hvad betyder en boligs energimærkning egentlig for salgsprisen? Vi tager et nærmere kig på tre boliger, der ligger i den dårlige såvel som gode ende af energiskalaen. Vi begynder med en bolig, hvor køberne må leve med en høj varmeregning, og en energimærkning der hedder F, dernæst en bolig der er renoveret fra energimærkning E til C, hvor specielt én ting har haft en kæmpe betydning for springet. Og så ender vi i toppen af skalaen med et hus, der har mange point på klimakontoen. Vært: Christian Degn

14:00  

Hammerslag 2019 - Sydhavsøerne rundt
Hammerslag 2019 - Sydhavsøerne rundt Når du tænker på Sydhavsøerne, så forbinder du det måske med en lille øgruppe, der ligger et sted ude i Stillehavet. Men vi skal ikke så langt, for vi har faktisk vores helt egne Sydhavsøer, og det er her, vi skal gætte salgspriser. Vi starter i Maribo på Lolland med en arkitekttegnet villa, der har intet mindre end en golfbane i baghaven. Så går turen til Nykøbing Falster, hvor der venter stråtækt idyl med en beliggenhed i absolut særklasse. Og så slutter vi af med en bolig på Bogø, der oser af caribisk stil. Vært: Christian Degn

14:00  

Hammerslag 2019 - Betagende beliggenheder langs Gudenåen
Hammerslag 2019 - Betagende beliggenheder langs Gudenåen Der findes ikke noget mere beroligende end vand, og heldigvis har vi rigtig meget af det her i landet. Et af de steder hvor vi har mest er ved Danmarks længste å - nemlig Gudenåen. Men hvad koster det, når man har åen som sin nabo? Vi starter i Bjerringbro, hvor Hold Øst og Vest skal forsøge at gætte prisen på et lille sommerhus med en helt speciel historie, og dernæst en villa med Gudenåen i baghaven, og sidst men ikke mindst en bolig med den skønneste udsigt over vandet i Laven. Vært: Christian Degn

14:45  

Kender du typen? 2017 (5)
Kender du typen? 2017 (5) Kan man sidde i en kano, mens den bliver skubbet i vandet - uden at falde i? Det troede aftenens hemmelige hovedperson, indtil hun prøvede og endte i åen. Livsstilseksperten Flemming Møldrup stiller beredvilligt op for at undersøge, om han kan gøre det bedre, mens hans kvindelige modstykke Anne Glad nyder udsigten. Kommer Flemming Møldrup tørskoet igennem programmet? Og kan livsstilseksperterne regne ud, hvilken kendt dansker de er på besøg hos? Vært: Mads Steffensen

14:45  

Kender du typen? 2017 (4)
Kender du typen? 2017 (4) Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal regne ud, hvilken kendt dansker der nægter at bruge penge på plasticposer - men til gengæld nyder 180 graders havudsigt med en stor skål slik ved sin side. De to livsstilsdetektiver har en imponerende udsigt over Havneholmen i København, mens de forsøger at regne ud, hvem de mon er på besøg hos... Vært: Mads Steffensen.

14:45  

Kender du typen? 2017 (3)
Kender du typen? 2017 (3) "Kender Du Typen?" besøger en kendt dansker, som elsker at sove på sit tag med udsigt over København. Hovedpersonen mener, at verden vil gå i stå uden gaffatape - og så hader vedkommende inderligt at stå i kø. Hvem lever sådan? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud. Vært: Mads Steffensen

14:45  

Kender du typen? 2017 (2)
Kender du typen? 2017 (2) Hjemme hos aftenens kendte hovedperson må man gerne ryge cigarer - og så har vedkommende både trendy honning fra bybier og politisk ukorrekt foie gras i sit køleskab. Hvem er det, der bor i andelslejligheden på Vesterbro i København? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Muldens mysterier - Stenalderen (2:6)
Muldens mysterier - Stenalderen (2:6) Det er stenalderfolket, vi skal på jagt efter denne gang i Muldens Mysterier. Glæd dig til at følge Liv Thomsen og arkæologen Lars Grundvad, når de giver to hold amatørarkæologer dagens opgave: Find det bedste spor efter Ertebøllefolket, der levede i Himmerland i det Vestjyske for over 5000 år siden. Og denne gang bliver det ekstra spændende, hvad der dukker op af mulden, for søgningen foregår helt uden den metaldetektor, der ellers er amatørarkæologernes trofaste følgesvend. Det skal nemlig handle om primært flint, der blev brugt til bl.a. våben og køkkenredskaber. Følg med i aften og se, om ikke vi bliver lidt klogere på, hvordan vores stamfædre og -mødre levede og arbejdede.

12:45  

Muldens mysterier - Nazisternes hemmelige våben (3:6)
Muldens mysterier - Nazisternes hemmelige våben (3:6) Skanderborg bunkerne blev bygget af det tyske luftvåben - Luftwaffe - under 2. verdenskrig som en del af deres hovedkvarter. Skanderborg ligger nemlig strategisk godt, og da man frygtede en invasion fra de allierede via Jylland, rykkede man i 1943 hele Luftwaffes hovedkvarter hertil. Men allerede i 1942 byggede tyskerne en radarstation lige udenfor byen, og det er her, vi slipper vores dygtige amatørarkæologer løs i dagens udgave af Muldens Mysterier. Hvem mon finder det bedste spor efter de nazister, vi ved, levede og arbejde her.

13:30  

Reklamer til tiden (2:8)
Reklamer til tiden (2:8) - om vores mad, fra blodpølse til balsamico I dette program kan seerne bl.a. opleve Liva Weel besynge margarinen i 30'erne, Dirch Passer sælge appelsiner i 50'erne, og Ida Davidsen hylde den belgiske julesalat i 70'erne. I otte programmer præsenteres seerne for en guldgrube af gamle reklamefilm. Mange af filmene har været gemt væk i mørke kældre og kasser og er ikke blev vist siden de rullede over biograflærredet for årtier siden. Reklamefilmene er helt unikke vidnesbyrd om vores skiftende værdier og vaner. I gamle dage elskede vi alt det fede, og i de første sort-hvide film er koteletterne ved at drukne i margarine.I dag er vi til gengæld hysterisk fedt-forskrækkede, og der reklameres for et hav af light-produkter. Vært: Liv Thomsen.

14:10  

Det ender med en kvinde - Seksualiteten
Det ender med en kvinde - Seksualiteten Efter 100 års frigørelse er kvinden blevet så stærk, at flere eksperter mener, at manden på længere sigt risikerer at blive udryddet. Engang var kvinden underlagt mandens seksualitet. Men den nye kvinde går efter, hvad hun begærer. Vært Nanna Frank Rasmussen besøger, forfatter Maria Marcus, der i sin tid viste den danske kvinde, at det var i orden at følge sit begær. Og tager derefter til USA for at besøge den moderne kvinde, der foretrækker unge mænd og ikke holder sig tilbage.

14:40  

Det ender med en kvinde - Vold
Det ender med en kvinde - Vold Efter 100 års frigørelse er kvinden blevet så stærk, at flere eksperter mener, at manden på længere sigt risikerer at blive udryddet. En gang var det manden, der slog kvinden. Men nu er kvinder i stigende grad begyndt at slå deres mand. Vært Nanna Frank Rasmussen besøger Else Christensen, der var med til at stifte Dannerhuset, et krisecenteret for voldsramte kvinder og tager derefter til USA, hvor undersøgelser viser at 40 % af vold i parforhold, bliver begået af kvinder mod deres mænd.

TVR

12:05  

Vidundervovsen Vaffel: Vaffels første jul
Vidundervovsen Vaffel: Vaffels første jul

12:15  

Vilde venner III (2)
Vilde venner III (2) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Asta-Sophia og Villiam, der har vagten i klubhuset. De lave et nyt hjem til en flok forældreløse fasankyllinger, fodre en stor stormåge, og slippe en sølvmåge ud i naturen hvor den hører til.

12:35  

Luk op Luk i - MISUNDELIG
Luk op Luk i - MISUNDELIG Er det rigtigt, at alle bliver misundelige? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være misundelig.

12:54  

John Dillermand (11)
John Dillermand (11) Det er juleaften og John skal bare lige købe et juletræ. Men på vejen møder han selveste julemanden, og pludselig skal John redde både julemanden, gaverne og ikke mindst sin egen juleaften.

13:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. Dagens løb lugter af benzin, når Formel 1 skal køre imod Mekanikerne. Der bliver fuld fart fremad, når de to hold skal ned ad Striben, ud på specialbanen i Horsens Statsfængsel og - ikke mindst - tre gange rundt på den opgraderede Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne?

13:30  

Op og hop (4)
Op og hop (4) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Kalle, der laver rockgymnastik.

13:40  

Monster Buster
Monster Buster Tvillingerne Alaska og Østen har problemer med hvert sit fantasi-monster. Østen har en dum zombie, og Alaska har en heks, der halter. Heldigvis ved MonsterBuster Mille lige, hvad der skal gøres - og sammen laver de tre en snedig fælde med mudder, sjove snorkelyde og et fangenet. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (2)
Superhelten Sprinter Galore (2)

14:02  

Superhelten Sprinter Galore (3)
Superhelten Sprinter Galore (3)

14:05  

Oda Omvendt (1)
Oda Omvendt (1) Karl maler en flot orange hval, men det må man ikke for Balder. Børn skal tegne ting, så de ligner! Da Karls far maler Karls tegning over derhjemme, går Karl til Oda Omvendt efter hjælp. Oda låner Karl sin omvendt-zapper, og sammen fylder Karl og Oda Karls far med fantasi. Straks er der sjov og ballade hjemme hos Karl. Men udenfor kommer Balder gående forbi og hører, Karls og Karls fars latter - og hvis der er noget, Balder ikke kan udstå, er det grin og latter.

14:15  

Onkel Rejes sørøvershow II (14)
Onkel Rejes sørøvershow II (14) Dr. John har kidnappet Verdens Frækkeste Møgunge for at koge hende om til et skønhedsprodukt. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer et undervandstivoli, en fjernbetjening til alting, en dræberdelfin og en UFO med en ægte ond rummand. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:30  

Motor Mille og Børnebanden (2)
Motor Mille og Børnebanden (2) Den sure mand vil bruge cykelhjelmene som lerduer til skydetræning! Motor Mille og Børnebanden må sejle rundt om slottet i voldgraven og lægge en plan for at få cykelhjelmene tilbage, inden den sure mand har skudt dem alle i stykker.

14:45  

TV AVISEN for dyr - Det hele er gået i ged (8)
TV AVISEN for dyr - Det hele er gået i ged (8) Hvilken frisure er moderne blandt heste? Pjuske sender reporteren Stefan ud på en rideskole, for at snakke med hestene om årets hestehårmode. Der er også godt nyt til alle fluer, som keder sig. Fluen Funny Finn har nemlig et godt tip til hvordan man kan lave fluefis og have det sjovt. Pjuske interviewer også Boogie, som har vundet guldfiskenes store glemmekonkurrence, og til sidst er der selvfølgelig en vejrudsigt med vejrhanen Verner.

14:57  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Velociraptor betyder "hurtig tyv", og den var virkelig virkelig hurtigt til at springe. Og Velociraptor havde en stor skarp klo. Kloen kunne foldes ud, som en foldekniv, når det var nødvendigt at bruge den.

DR1

15:30  

Kriminalkommissær Foyle (7)
Kriminalkommissær Foyle (7) Engelsk krimiserie fra 2003. (Foyle's War) "Krigsspil". Sir Reginald Walker er direktør for et stort fødevarefirma, der på trods af krigen håber på at sikre sig en indbringende handelsaftale med tyskerne. Sir Reginald lægger også jord til en hjemmeværnsøvelse, som Foyle skal være kontrollant for. Og Foyle og Sir Reginald kommer til at se meget mere til hinanden, for under øvelsen bliver en soldat dræbt af et skud - og intet tyder på, at der er tale om et uheld. Foyle: Michael Kitchen. Sam: Honeysuckle Weeks. Milner: Anthony Howell. Instruktion: Giles Foster.

15:30  

Kriminalkommissær Foyle (6)
Kriminalkommissær Foyle (6) Engelsk krimiserie fra 2003. (Foyle's War) "Undercover". En dramatisk biljagt sætter Foyle på sporet af en bande, der driver ulovlig handel med brændstof. Han sender Sam undercover som chauffør ved det lokale brændstofdepot, hvor hun drages ind i en kreds af feststemte unge kvindelige chauffører og deres pilotkærester. En kreds, der også tæller Foyles søn, Andrew, som bliver en af hovedpersonerne i en mordsag, da en af de unge kvinder findes dræbt. Foyle: Michael Kitchen. Andrew: Julian Ovenden. Sam: Honeysuckle Weeks. Instruktion: Jeremy Silberston.

15:30  

Kriminalkommissær Foyle (5)
Kriminalkommissær Foyle (5) Engelsk krimiserie fra 2003. (Foyle's War) "50 skibe". Mens Anden Verdenskrig raser, fortsætter kommissær Foyle sin kamp mod mord, forræderi og andre forbrydelser på Englands sydkyst. Tyskernes bomber kræver endnu et offer, da Sams hus bliver ramt. Hendes bofælle omkommer, mens nogen benytter forvirringen til at plyndre det udbombede hus. Mens Foyle forsøger at opklare, hvem der udnytter folks ulykke på den måde, må han også efterforske en mordsag, da en mand findes dræbt på stranden. Foyle: Michael Kitchen. Sam: Honeysuckle Weeks. Milner: Anthony Howell. Instruktion: Giles Foster.

15:30  

Kriminalkommissær Foyle (4)
Kriminalkommissær Foyle (4) Engelsk krimiserie fra 2002. (Foyle's War) "Hemmeligheder og løgne". Foyle er midt i en vanskelig mordsag, da hans søn Andrew vender hjem til Hastings, hvor han i en tophemmelig mission skal teste sine evner til at snyde radaranlæg i sin Spitfire. Andrew fornemmer, at der er noget galt på basen, hvor han er udstationeret, men før han kan delagtiggøre sin far i sin mistanke, bliver han arresteret - anklaget for forræderi. Foyle: Michael Kitchen. Andrew: Julian Ovenden. Sam Stewart: Honeysuckle Weeks. Instruktion: Jeremy Silberston.

17:10  

Landsbyhospitalet (29)
Landsbyhospitalet (29) Engelsk dramaserie. (The Royal) Dr. Weatherill og dr. Ormerods bryllup udviklede sig temmelig kaotisk, så de inviterer alle kollegerne på hospitalet til et hyggeligt garden party. Dr. Goodwin bevæger sig på kanten af loven for at hjælpe en ung tilskadekommen arbejdsdreng, mens receptionisten Lizzie bevæger sig fra at være trist og forladt til at blive glødende feminist.

17:10  

Landsbyhospitalet (30)
Landsbyhospitalet (30) Engelsk dramaserie. (The Royal) Et hjemmebesøg udvikler sig til et mareridt for dr. Weatherill, da hun bliver taget til fange og truet på livet af en tidligere krigsfange med alvorlige ar på sjælen. Alun bliver suspenderet fra sit job og satser i stedet på en tvivlsom karriere som rockstjerne, mens Lizzie overvejer at lade to mænd flytte ind i sit hjem.

17:10  

Landsbyhospitalet (28)
Landsbyhospitalet (28) Engelsk dramaserie. (The Royal) Kæresterne Jill Weatherill og Gordon Ormerod arbejder som læger på det lille hospital The Royal i 60'ernes Nordengland. Dagen for parrets bryllup nærmer sig, men den lykkelige begivenhed bliver overskygget af byens helt egen plejehjemsskandale. Den begynder at rulle, da den unge læge Jeff Goodwin tilser en kvinde på et lokalt ældrehjem. Hun bliver indlagt med et alvorligt liggesår - og det er kun begyndelsen på skandalen.

DR2

15:10  

Drømmen om USA (2:4): Menneskesmuglerne
Drømmen om USA (2:4): Menneskesmuglerne Amerikansk dokumentarserie fra 2020. (The Trade) Magda er på flugt fra verdens farligste bande. Men med hjælp fra sin svoger hægter hun sig fast på det berygtede godstog 'The Beast' - som kører til den amerikanske grænse. I Mexico sørger en familie over deres unge søn, som er druknet, da han forsøgte at krydse floden og ulovligt til USA. Mens en menneskesmugler gør alt for at føre illegale over grænsen til USA.

16:00  

Historiequizzen: Ufrihed
Historiequizzen: Ufrihed Indtil hvornår måtte arbejdsgiveren slå sine tjenestefolk? Du får svaret i Historiequizzen, der handler om Ufrihed og sender fra Nationalmuseet.

16:30  

Historiequizzen: Den danske Jens
Historiequizzen: Den danske Jens I krig med træsko på. Vi følger de danske soldater gennem tiden når Historiequizzen sender fra Tøjhusmuseet.

17:30  

Reklamer til Tiden (5:8)
Reklamer til Tiden (5:8) - Om vor fritid, fra "cikel" til charter. Gennem sjove gamle reklamefilm kigger vi på danskernes fritid. Nyd de kække cykelpiger og raske fodbolddrenge. Tag med familien Danmark på telttur, camping og charter. Og oplev nye fritidsaktiviteter som bowling, trampolin og computerspil. Reklamefilmene viser, hvordan Danmark bliver et fritidssamfund på få årtier. Vært: Liv Thomsen.

TVR

15:00  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:30  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:55  

Simon III
Simon III

16:05  

Simon III
Simon III

16:10  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

16:35  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne stopper et skrot-monster + Vovserne redder hvalerne

17:00  

Dansemix: MGP - Drømme
Dansemix: MGP - Drømme

17:05  

Vilde vidunderlige dyr: Hugorm på jagt
Vilde vidunderlige dyr: Hugorm på jagt En hugorm kryber gennem græsset. Den er på jagt efter noget at spise. Måske kan den finde en mus eller et markfirben? Men oppe i luften er en tårnfalk også på jagt, og den vil gerne hugge hugormens frokost.

17:10  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

17:15  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

17:30  

Trex
Trex Trex er træt af at kaste med pinde, men desværre så er postbuddet Snotty Kuvertsen i løbesporet og cykler. Heldigvis får Simon en rigtig god idé, som gør at både Trex og Snotty får motion.

17:35  

Vilde venner (7)
Vilde venner (7) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det William og Bertram, der har vagten i klubhuset. De skal lave et hyggeligt bur til rævene og redde en skadeunge, der sidder fast i et fodboldmål.

17:55  

John Dillermand (7)
John Dillermand (7) I Zoo kommer John lidt uheldigt til at stjæle en is, med dilleren. Det bliver starten på et værre kaos med en løve på fri fod. Og John må både kæmpe med løven og senere måle sig med slangen. Når dilleren får ham i problemer, må han rydde op og redde situationen, for sådan er John Dillermand.

17:55  

John Dillermand (6)
John Dillermand (6) John lover Oldemor, at han vil ordne haven, men dilleren får ham i problemer. Den får fældet æbletræet nedover deres stakkels nabo. Heldigvis får John reddet både æbler og nabo, men det er vist meget godt at Oldemor ikke ved hvordan.

DR1

18:00  

Fra yt til nyt
Fra yt til nyt Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. Maria Dalum tager på skrotpladsen på jagt efter genstande, hun kan give en ny funktion. På Nedbrydningspladsen i Skave finder Ole og Steen noget, der vækker gamle minder til live. Og Karin kaster sig ud i at bygge et orangeri af gamle vinduer med et brækket ben.

18:00  

Fra yt til nyt
Fra yt til nyt Det er ren genbrugsmagi i Fra Yt til Nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. Hos Buddha Bikes i København vil cykelmekanikeren, Martin Sylvest, forsøge at forvandle gamle cykeldele til et tyverigitter. Woodliving indleder et nyt samarbejde med et køkkenfirma. Og butiksindehaver Sannie Windelborg afprøver nye ideer med brugte syltetøjsglas.

18:00  

Fra yt til nyt
Fra yt til nyt Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. På Fyn skal Bed and Breakfast-indehaver Maria Dalum indrette sit kontor med genbrugsmaterialer. Indretningsarkitekt Gitte Lacarriere har fået et godt tilbud, der involverer nogle gamle bøger. Og i Skave går indehaver af Nedbrydningspladsen, Lisbeth Madsen, på skattejagt efter nogle flotte støbejernsvinduer.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Danmarks næste klassiker (1:6)
Danmarks næste klassiker (1:6) Dansk livsstilsprogram fra 2023. Fem nye, fantastiske designere kaster sig endnu en gang ud i at prøve at skabe Danmarks Næste Klassiker på bare tre uger. Og selvom den første opgave skal være en lille en, bliver den langt fra nem. For hvordan skaber man det perfekte bord til tiny-living - der også gerne skulle kunne transformere sig? Måske bliver det smedens multifunktionelle stripperstang, der ender øverst på podiet. Endnu en gang er det Mette Bluhme Rieck, der skal holde styr på deltagerne, mens det er de to prisvindende designere Kasper Salto og Louise Campbell, der stiller opgaverne og vurderer, hvem der har lavet Danmarks Næste Klassiker.

DR2

18:10  

Kim Schumacher - i alle regnbuens 80'er farver (2:4)
Kim Schumacher - i alle regnbuens 80'er farver (2:4) Musikvideoen er en eksploderende ny genre i 1980'erne, og som modsvar til MTV toner Kim Schumacher op på tv-skærmene i det banebrydende musikvideoprogram '1999'. Danmarks Radio har svært ved at kapere musikvideoen - og svært ved at kapere Schumacher. Han må forsvare, hvad han står for overfor DR's kulturelite, og han får brug for sine særlige talegaver. Den evne hjælper ham allerede som dreng på en kostskole, hvor hierarkiet er vigtigt, og hvor han kommer i nærkontakt med en voksen lærer.

18:40  

Guldkorn 1970'erne: 1971
Guldkorn 1970'erne: 1971 1971 raser spillefeberen i Danmark. Danskerne er vilde med bingo og spillehallernes enarmede tyveknægte. Det er også året, hvor seksualoplysning gøres obligatorisk, og hvor nye pædagogiske eksperimenter forandrer den danske folkeskole.

19:00  

Simon Reeves' fantastiske rejser (4:4)
Simon Reeves' fantastiske rejser (4:4) Britisk naturserie fra 2021. (Incredible Journeys with Simon Reeve) Simon Reeve har oplevet et utal af episke naturoplevelser. Denne gang præsenterer han nogle af de mennesker, han har mødt på sine rejser, der kæmper for at bevare planetens mest ikoniske dyr - fra Brendon Grimshaw, der har grundlagt et skildpaddereservat på sin ø i Seychellerne til væbnede miljøforkæmpere, der forsvarer den tropiske regnskov i Belize.

20:00  

Drømmenes hus (5:6)
Drømmenes hus (5:6) Tysk dramaserie fra 2022. (Das Haus der Träume) Vicky er blevet fyret. Nu er hun på udkig efter et nyt job, men det er ikke let at finde. Jonass har alvorlige finansielle problemer, og i desperation henvender Arthur sig igen til Goldmann. Goldmann indvilliger i at hjælpe Arthur, men han har en betingelse: Arthurs søn Harry skal gifte sig med Goldmanns datter, Helene.

20:45  

Drømmenes hus (6:6)
Drømmenes hus (6:6) Tysk dramaserie fra 2022. (Das Haus der Träume) Harry og Vicky nyder deres genfundne kærlighed, da Harrys far pludselig dukker op. Han har en anmodning til Harry. Nemlig, at han gifter sig med Helene Goldmann for at redde Jonass. Harry og Helene afslår på stedet, men efterhånden begynder ideen at fæstne sig.

TVR

18:00  

F for Får IV (12)
F for Får IV (12)

18:00  

F for Får IV (11)
F for Får IV (11)

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Test altid dine gadgets først! ... Men husk, intet (ikke engang seje gadgets) kan nogensinde erstatte samarbejde.

18:30  

Den lille vampyr
Den lille vampyr Animation fra 2017. Den 13-årige vampyr Rudolf og hans klan er på flugt fra to grufulde vampyrjægere. En dag, da Rudolf er på flugt og er blevet væk fra sin familie, møder han Anton, en dødelig, som er fascineret af alt, der handler om gamle slotte, kirkegårde og vampyrer. Anton hjælper Rudolf i kampen mod hans fjender for at redde Rudolfs familie.

19:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Horisont
Horisont Horisont bringer hver uge reportager fra en verden under forandring. DRs korrespondenter og journalister møder dem, der har noget på spil - ofte i fascinerende og fremmede miljøer.

21:50  

Mordene i Brokenwood VII (6:6)
Mordene i Brokenwood VII (6:6) Newzealandsk krimiserie fra 2021. (The Brokenwood Mysteries) Jim og Anne Robinson holder stort fødselsdagsparty for deres voksne tvillinger. Men festlighederne ender tragisk, for næste morgen findes Anne død i spa-poolen - og hun er ikke den eneste festdeltager, der har mødt en grum skæbne. Mike Shepherd er taget ud af byen, så det er op til Kristin og kriminalbetjent Chalmers at finde morderen.

23:25  

Gift ved første blik USA XIV (26:26)
Gift ved første blik USA XIV (26:26) Værterne Briana Myles Morales og Beth Bice udforsker, hvad der skal til for at have et succesfuldt ægteskab. Samtidig reflekterer de over uforglemmelige momenter fra de første 14 sæsoner af 'Gift ved første blik'.

DR2

21:30  

Galathea - en flig af livets gåde
Galathea - en flig af livets gåde Dansk Dokumentar fra 2022 I 1950-1952 lancerer Danmark sin hidtil største og dyreste videnskabelige ekspedition: Galathea Ekspeditionen. Formålet er at udforske dybhavet - et sted, der indtil da har været fuldstændig ukendt for mennesket. Ombord er en besætning, for hvem rejsen bliver et livsvarigt eventyr - men også for et besætningsmedlem bliver skæbnesvangert. Som de første i historien fisker de nede på 11.000 meter for at undersøge, om der findes liv på de største dybder. Gennem besætningens erindringer genlever vi den mindeværdige ekspedition, fiskeriet i Marianergraven og de personlige omkostninger undervejs.

21:30  

Verdensdamerne - Farvefyrværkeri og fedtede frølår i Paris
Verdensdamerne - Farvefyrværkeri og fedtede frølår i Paris Verdensdamerne er særdeles velbevandrede i Paris. De springer alle de velkendte turistattraktioner over og finder i stedet frem til et relativt ukendt museum, et spritnyt mode-galleri og nogle helt unikke, gamle passager for at opleve kunst og kultur i Paris.

22:25  

Ubådshændelsen 1984 (2:3)
Ubådshændelsen 1984 (2:3) Svensk dokumentarserie fra 2021. (Hemligt hav) Det sovjetiske fragtskib Dagestan redder Helena og Lou. Men det venter flere timer med at underrette de svenske myndigheder. Da pigerne bliver hentet af en svensk militærhelikopter, får de besked på ikke at nævne, at de har set en ubåd. I årevis tror Helena og Lou, at ubådens besætning var en del af redningsaktionen, men selv om Helena graver i den hemmelige sag, får hun ingen svar. Pludselig finder hun dog frem til kaptajnen på det sovjetiske skib.

23:10  

Office 39
Office 39 Tysk dokumentar fra 2019. (Office 39) Nordkorea. Et diktatur omgærdet af mystik. Og et af verdens fattigste lande. Hvordan kan Kim Jong-un have penge nok til at true verden med det kraftigste våben, der findes: atombomben. Svaret: Takket være Kontor 39, en hemmelig afdeling, der skal skaffe penge til kernevåben og ledernes luksusliv. Her afslører højtstående afhoppere en verden af våbenhandel, narkosmugling og forfalskede US-dollar, og hvordan Nordkorea har omgået FN-sanktioner i årtier.

23:10  

Fremtidens havnebyer
Fremtidens havnebyer Dansk dokumentar fra 2021. Hvordan kan vi blive boende i vores byer, når havet stiger? Er vandtætte huse bedre end høje mure, der skærmer for udsigten? Eller skal vi trække os helt tilbage og op i landet? Skybrud har længe været et problem, men stormflod vil blive langt værre. Danmarks 10 største byer er havnebyer, og de skal vælge, hvordan de vil beskytte sig mod fremtidens stigende havvand.

TVR
DR1

00:50  

Taggart: Usikre vidner (3:3)
Taggart: Usikre vidner (3:3) Skotsk krimiserie fra 1988. (Taggart: Hostile Witness) Taggart og Jardine står på bar bund over for dobbeltmordet på Leslie og Sam. Samtidig begynder Taggart at ane et justitsmord i forbindelse med mordet på Joanna Gillans mand. I så fald er en politimorder stadig på fri fod. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. McVitie: Iain Anders. Instruktion: Alan Macmillan.

01:40  

Antikkrejlerne XVI (17)
Antikkrejlerne XVI (17) Britisk dokumentarserie fra 2018. (Antiques Road Trip) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

02:25  

Hvis vægge kunne tale IV (5:6)
Hvis vægge kunne tale IV (5:6) Svensk reportageserie fra 2018. (Det sitter i väggarna) Ved Fyrisåen i Uppsala ligger et af byens få palæer, og i en af lejlighederne boede kong Gustaf VI Adolf under sin studietid i byen. Hvordan så en kongelig studenterhybel ud omkring år 1900? Erika Åberg leder efter prinsens aftryk i lejligheden, mens Christopher O'Regan ser nærmere på prinsens hemmelighedsfulde liv som studerende.

03:25  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

DR2

00:10  

Fall River: Mord i satankulten (2:4) - En pagt med djævelen
Fall River: Mord i satankulten (2:4) - En pagt med djævelen Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (Fall River) Satan spiller en fremtrædende rolle under retssagen mod Carl Drew. Den såkaldte 'Satanic Panic' hærger landet, og befolkningen frygter at satanister er på spil alle steder. Carl påstår han er uskyldig, men det ignoreres. Chefefterforskeren hjemsøges af sin egen efterforskning og lover at råde bod på Carls uretfærdige dom. Efter seks års jagt på nye beviser afslører han en chokerende sandhed.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, LYSTRUP.info. Alle rettigheder forbeholdes.
0209105258