Lystrup
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: mandag d. 13. februar 2023

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: mandag d. 13. februar 2023

DR1

05:10  

Landsbyhospitalet (26)
Landsbyhospitalet (26) Engelsk dramaserie. (The Royal) Dr. Ormerod og dr. Weatherill flytter sammen, men besværlighederne er ikke ovre endnu. Mr. Rose forsøger sig med et mere ungdommeligt look. Og Lucy Klein og dr. Goodwin kommer på kant med hinanden over en patients diagnose.

06:00  

Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (6:6)
Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (6:6) Den danske historiker, præst og forfatter Erik Rostbøll har sammen med sin kone, Kirsten Rostbøll, bygget hus og hjem i Valdres i Norge - men ikke nok med det: Efter Kirsten fik en stærk åbenbaring, rejste de også en kirke. Nordvision fra Norge.

06:55  

OBS
OBS OBS - Oplysning til borgerne om samfundet. Alzheimerforeningen - hjernesund - test dig selv. Bliv telefonven i Ældresagen. Spis mere fuldkorn, se efter det orange logo.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:30  

Pandamissionen
Pandamissionen Hollandsk naturprogram fra 2022. (Panda Goes Wild) En vild panda i naturen er et meget sjældent syn. Der er kun 2000 vilde pandaer tilbage i Kina, der lever spredt udover et 400 km langt bjergområde dækket af uigennemtrængelig bambus. Her følger vi et forskerhold, der undersøger vilde pandaers adfærd i Qinling-bjergene. Kan det lade sig gøre at sætte opdrættede pandaer ud i naturen?

08:20  

Jagten - The Hunt (2:7)
Jagten - The Hunt (2:7) Naturserie fra BBC fra 2015. (The Hunt) Styrkeprøven mellem rovdyr og deres bytte hører til nogle af naturens mest dramatiske begivenheder. Rovdyrene i Arktis har en særlig udfordring, hvor årstiderne i sjælden grad ændrer betingelserne for jagten. Områdets største rovdyr, ulven, polarræven og isbjørnens eneste mulighed for at overleve er at tilpasse sig de skiftende forhold og få så meget ud af de gode tider, at de har noget at stå imod med i perioder med lidt eller ingen føde.

08:25  

Jagten - The Hunt (1:7)
Jagten - The Hunt (1:7) Naturserie fra BBC fra 2015. (The Hunt) Styrkeprøven mellem rovdyr og deres bytte hører til nogle af naturens mest dramatiske begivenheder. Rovdyrene bruger forskellige teknikker til at nedlægge deres bytte. Leoparden bruger sin evne til at sprinte, mens hyænehundene løber byttet træt over lange afstande. Nilkrokodillen venter tålmodigt på sit bytte, mens de intelligente spækhuggere samarbejder om at nedlægge en pukkelhval. Overraskende nok er udfaldet ikke givet på forhånd. De fleste gange undslipper byttet, og rovdyrenes jagt er forgæves.

DR2

05:30  

De usynlige seriemordere (5:6) Dine børn er i fare!
De usynlige seriemordere (5:6) Dine børn er i fare! Nitten dage efter det første drab leder politiet fortsat efter en hvid kassevogn. Og samtidig forsøger de at afkode en række kryptiske spor, som snigskytterne har efterladt. Snart får efterforskerne et gennembrud i sagen. Kan de nå at fange forbryderne før de dræber igen? Amerikansk dokumentarserie fra 2020. (I, Sniper)

06:30  

De usynlige seriemordere (6:6) Ensomheden
De usynlige seriemordere (6:6) Ensomheden Hele landet er på udkig efter snigskytternes blå Chevrolet Caprice. En opmærksom borger opdager bilen på en rasteplads en sen aften. Nu er 23 dages terror endelig slut, og befolkningen kan ånde lettet op. Amerikansk dokumentarserie fra 2020. (I, Sniper)

07:30  

Besat af en drøm (2:2)
Besat af en drøm (2:2) Musikdokumentar. Mads er upcoming musiker. En optimistisk drømmer, der altid tror på hittet og snart fylder 39 år. Hvis sangerens drøm skal blive til virkelighed, skal han og bandet Goss skrive nye sange, der kan slå dørene op for deres karriere. Men på det sidste er Mads begyndt at tænke på, hvem han egentlig er, hvis drømmen ikke lykkes.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:17  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet IV (2)
Ramasjang Mysteriet IV (2) Store Nørderne er virkelig kommet i problemer! Der er nemlig en skurk, der har stjålet deres sav. Heldigvis kender de detektiven Kristian - og i dag får Kristian hjælp af Henry på 5 år. Men mon de kan finde ud, hvem der har taget saven?

06:00  

Bamselægen - Næsen (7)
Bamselægen - Næsen (7) I dag kører Sandra ud i sin bamselance for at hente Malou-Fie. Hun er bekymret, fordi hendes bamse, Hunni, har svært ved at trække vejret. Hvad mon der er galt med Hunn?

06:20  

Ernest & Celestine (11)
Ernest & Celestine (11)

06:30  

Sarah og And (34)
Sarah og And (34)

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Motor Mille og uniformerne - Helikopterredder (2)
Motor Mille og uniformerne - Helikopterredder (2) Motor Mille vil gerne hjælpe andre. I dette afsnit bliver hun hejst flere meter ned i havet fra en helikopter for at redde en, der er ved at drukne. Men inden da, skal hun lære alt om, hvordan en helikopter fungerer, og hvilke tegn man bruger for at blive hejst op og ned. Det skal vise sig at være sværere, end man lige tror.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon II
Simon II

07:15  

Bluey
Bluey

07:25  

MGP 2023 | Overrasker deltagerne: Frederik
MGP 2023 | Overrasker deltagerne: Frederik Overrasker Frederik foran hele klassen!

07:28  

MGP 2023 | Sang 3
MGP 2023 | Sang 3

07:30  

Bamse og heksens datter
Bamse og heksens datter Bamse, Ole Opfinder og Lille Hopsa møder en heksepige, der hedder Liva. Livas største ønske er at få venner, for det er ikke let at være datter af en heks. Samtidig har Krøsus Mus fundet guld i bævernes dæmning. For at kunne rive dæmningen ned og hugge guldet lokker han Liva til at trylle Bamse væk.

08:30  

Gurli Gris - Verden rundt med Gurli
Gurli Gris - Verden rundt med Gurli Tegnefilm med dansk tale

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:10  

Dage i haven (2:9)
Dage i haven (2:9) Svensk haveserie fra 2022. (Trädgårdstider) Pernilla Månsson Colt får det, hun altid har drømt om - sin egen snitblomstavl. John Taylor bygger en større kompost, og Tareq Taylor laver dejlig vietnamesisk mad. Og så besluttes det, hvad den årlige konkurrence skal være.

09:10  

Dage i haven (1:9)
Dage i haven (1:9) Svensk haveserie fra 2022. (Trädgårdstider) Det er blevet tid til at bruge Torstens have til en ny sæson. Havemesteren John Taylor viser Pernilla Månsson Colt, hvordan man hurtigst klipper et staudebed ned. Malin Persson holder spireskole, og Tareq Taylor laver mad på det, som blev gemt fra sidste år i den nybyggede jordkælder. Og så bliver det til et nyt projekt i rigtig gammel aftapning.

DR2
TVR

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Hummere slås om sommerhus
Vilde vidunderlige dyr: Hummere slås om sommerhus Inde på det lave vand, tæt ved kysten, er en hummer ved at bygge sig et sted at bo om sommeren. Men en anden hummer vil bo akkurat det samme sted. Så de to hummere kæmper mod hinanden med deres store klosakse.

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: Den kødædende plante
Vilde vidunderlige dyr: Den kødædende plante I mosen står en plante med mange smukke vanddråber på. Eller sådan ser det i hvert fald ud. For i virkeligheden er det nemlig slet ikke vanddråber. Det er en klistret, dødbringende fælde. Planten hedder soldug. Det er en kødædende plante, og den venter på sin frokost.

09:20  

Sød, nuttet og i fare - De hjemløse egern fra Farum (10)
Sød, nuttet og i fare - De hjemløse egern fra Farum (10) I Carl og Gustavs have bliver det store træ fældet, men der er en egernrede indeni. Da træet falder, falder også tre egernunger ud på græsplænen. Brødrene ser ungerne og beslutter at redde dem. Først kommes ungerne i en kasse med hø og redemateriale. Da træet er helt væk stiller de egernungerne ud i haven og krydser fingre for at egernmor kommer og finder sine små unger. Men det skal ske inden det bliver aften, for ellers er drengene bange for at ungerne bliver spist af andre dyr.

09:30  

MikroMakkerne - Regnorm
MikroMakkerne - Regnorm MikroMakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på det mærkelig dyr regnormen. De bygger et regnormehotel for at undersøge, hvordan livet er under jorden!

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Der er flere dyr, der overlevede den store udryddelse for 65 millioner år siden. Men vidste du, at der er Dinosaurer tilbage i dag!?

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

10:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:01  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Mission Valhalla (8)
Mission Valhalla (8) Frejas Falkeham er forsvundet! Den magiske fjerham, der kan forvandle dig til og gøre dig i stand til at flyve som en falk. Det er ikke så godt, hvis den er faldet i de forkerte hænder. Tænk hvis en af de onde jætter brugte den til at snige sig in i Valhalla? Tordenguden Thor drager, sammen med den modige, jordiske helt Christian ud for at skaffe falkehammen tilbage. For Valhalla!

10:25  

Cirkusliv i savsmuld (9)
Cirkusliv i savsmuld (9) En skægget dame møder op i cirkus for at få arbejde. Cirkusdirektøren bliver bange for hende fordi hun ser så anderledes ud. Signe tager sig venligt af damen og byder hende på kaffe.

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe at kamelen har to øjenlåg på hvert øje? Ta´ med Lille Nørd ud at ride på kameler, og se om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvad kamelen gemmer i sine pukler.

11:10  

Onkel Rejes Sørøvershow (3)
Onkel Rejes Sørøvershow (3) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Victoria, der skal med på skattejagt. Se om de kan skaffe en ny rejsegrammofon til Sørøver Jørgen, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og de Sure Sokker. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

11:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

11:40  

Paddington
Paddington

11:50  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2013 (1)
Bonderøven 2013 (1) I denne episode af Bonderøven: På Kastanjegården får Frank hjælp af lille Alma til at salte fåre-lår. I bidende kulde tager Frank til Randers Fjord for at hjælpe med at høste over 3000 bundter tagrør, som skal bruges til stråtaget på det nye hus. I drivhuset har ferskentræerne vokset sig så store, at Frank ved hjælp af skruer og en gammel cykelslange danner et fint espalier til grenene. Sendt første gang 17.01.13

12:15  

Bonderøven 2012 (20)
Bonderøven 2012 (20) Ilden er slukket i kalkovnen, og nu vil det vise sig, om kalkstenene er gennembrændte, så Frank kan læske kalk. Alma er med, når Frank rasper roer til koen og kalven, som er kommet ind i stalden. Hestestaldens gulv er færdigt, så nu er Frank i gang med træ-skelettet til yderbrædderne. Og endelig lokker Frank fårene med foder, da de skal flyttes fra den ene ende af ejendommen til den anden. Sendt første gang 25.10.12

12:15  

Bonderøven 2012 (19)
Bonderøven 2012 (19) I dag ankommer der en gammel Major-traktor til Kastanjegården. Der skal bruges til at trække det renoverede savværk. Det store øjeblik er kommet, hvor der skal fyres op i den kalkstensfyldte kalkbrændeovn: Virker den? Kan ovnen blive varm nok? Og vil det lykkes at brænde kalk? Og så får Frank hjælp af slagteren til at partere den slagtede kalv Frida. Sendt første gang 18.10.12

12:45  

Nak & Æd - et krondyr ved Vester Thorup (8:8)
Nak & Æd - et krondyr ved Vester Thorup (8:8) Sæson 1 (2010). Det er sidst i oktober, og Jørgen og Nikolaj er taget til en jagtfarm i Nordjylland for at nakke et krondyr. Krondyret er det største pattedyr, vi har i Danmark, og Jørgen har aldrig nakket sådan et før. De bor denne gang blandt dyrene, som viser sig at være meget nysgerrige. Nikolaj elsker at lave mad af krondyr, så han er meget ivrig efter ikke at skulle tilberede taberdyr. Sendt første gang 12.12.10

12:45  

Nak & Æd - en muflon på Vejrø (7:8)
Nak & Æd - en muflon på Vejrø (7:8) Sæson 1 (2010). Jørgen og Nikolaj tager denne gang til Vejrø. Den lille vindblæste ø midt ude i Kattegat er beboet af en flok mufloner, som er en art vildfår. Hverken Jørgen eller Nikolaj har ædt muflon før, så de glæder sig. Men det bliver ikke så let at nakke dem. Det meste af øen er dækket af høje græsser, buske og tjørn, så muflonerne kan være svære at få øje på. Rammer Jørgen ikke skal de æde taberdyr. Denne gang står den på måge. Sendt første gang 05.12.12

12:45  

Nak & Æd - en gås i Nationalpark Thy (6:8)
Nak & Æd - en gås i Nationalpark Thy (6:8) Sæson 1 (2010). Jørgen Skouboe og Nikolaj Kirk er taget til Thy for at nakke en gås. Denne gang står den på camouflage i den helt store stil, for gæs ser alt! Nikolaj har igen vilde planer for maden, men rammer Jørgen ikke skal de æde skarv. Sendt første gang 28.11.10

13:15  

Bag Verden - med Tobias (4:6)
Bag Verden - med Tobias (4:6) Tobias Hamann-Pedersen rejser til tropeøen Bali, hvor alle råvarer kan plukkes direkte fra træerne. Men værtsfamilien har hverken ovn, køleskab eller andre moderne remedier. Så Tobias bliver i den grad udfordret på sine bageevner og må lære at lave kager over bål. Et besøg hos en lokal risbonde giver en helt særlig idé til den kage, han til sidst skal lave til sine balinesiske værter.

13:15  

Bag Verden - med Tobias (3:6)
Bag Verden - med Tobias (3:6) Tobias Hamann-Pedersen rejser til Belgien, som er en sværvægter inden for lækre delikatesser. Her bliver han blandt andet udfordret til at sniffe den verdensberømte belgiske chokolade og cykle hen over Belgiens berygtede brosten. Men landets høje standard inden for søde sager giver Tobias sved på panden, når han skal samle alle oplevelserne i én kage til sine belgiske værter.

13:15  

Bag Verden - med Tobias (2:6)
Bag Verden - med Tobias (2:6) Tobias Hamann-Pedersen rejser til verdens højest beliggende hovedstad La Paz i Bolivia. Her bliver han maksimalt udfordret på sine bageevner, fordi intet opfører sig normalt i et køkken i 3000 meters højde. Tobias møder indianske bedstemødre, der spiller håndbold, og han cykler ned ad verdens farligste vej for at hente koka-blade til den helt specielle kage, han vil servere for sine sydamerikanske værter.

14:00  

Hammerslag 2019 - Sydhavsøerne rundt
Hammerslag 2019 - Sydhavsøerne rundt Når du tænker på Sydhavsøerne, så forbinder du det måske med en lille øgruppe, der ligger et sted ude i Stillehavet. Men vi skal ikke så langt, for vi har faktisk vores helt egne Sydhavsøer, og det er her, vi skal gætte salgspriser. Vi starter i Maribo på Lolland med en arkitekttegnet villa, der har intet mindre end en golfbane i baghaven. Så går turen til Nykøbing Falster, hvor der venter stråtækt idyl med en beliggenhed i absolut særklasse. Og så slutter vi af med en bolig på Bogø, der oser af caribisk stil. Vært: Christian Degn

14:00  

Hammerslag 2019 - Betagende beliggenheder langs Gudenåen
Hammerslag 2019 - Betagende beliggenheder langs Gudenåen Der findes ikke noget mere beroligende end vand, og heldigvis har vi rigtig meget af det her i landet. Et af de steder hvor vi har mest er ved Danmarks længste å - nemlig Gudenåen. Men hvad koster det, når man har åen som sin nabo? Vi starter i Bjerringbro, hvor Hold Øst og Vest skal forsøge at gætte prisen på et lille sommerhus med en helt speciel historie, og dernæst en villa med Gudenåen i baghaven, og sidst men ikke mindst en bolig med den skønneste udsigt over vandet i Laven. Vært: Christian Degn

14:00  

Hammerslag 2019 - Københavnerne rykker sydpå
Hammerslag 2019 - Københavnerne rykker sydpå Hvad gør københavnerne, når deres lejlighed bliver for lille? De flytter selvfølgelig sydpå. Men hvor meget mere bolig, kan du så få for pengene, når du siger farvel til storbyen? Det finder vi ud af, når Hold Øst og Vest skal gætte salgspriser på Sydsjælland. I Næstved skal vi se et charmerende bindingsværkshus fra 1894, og så lægger vi vejen forbi Faxe og en villa med rigeligt med plads, og så slutter vi af i landlige omgivelser med et gammelt landsted, hvor hele tre generationer flytter sammen. Vært: Christian Degn

14:45  

Kender du typen? 2017 (4)
Kender du typen? 2017 (4) Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal regne ud, hvilken kendt dansker der nægter at bruge penge på plasticposer - men til gengæld nyder 180 graders havudsigt med en stor skål slik ved sin side. De to livsstilsdetektiver har en imponerende udsigt over Havneholmen i København, mens de forsøger at regne ud, hvem de mon er på besøg hos... Vært: Mads Steffensen.

14:45  

Kender du typen? 2017 (3)
Kender du typen? 2017 (3) "Kender Du Typen?" besøger en kendt dansker, som elsker at sove på sit tag med udsigt over København. Hovedpersonen mener, at verden vil gå i stå uden gaffatape - og så hader vedkommende inderligt at stå i kø. Hvem lever sådan? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud. Vært: Mads Steffensen

14:45  

Kender du typen? 2017 (2)
Kender du typen? 2017 (2) Hjemme hos aftenens kendte hovedperson må man gerne ryge cigarer - og så har vedkommende både trendy honning fra bybier og politisk ukorrekt foie gras i sit køleskab. Hvem er det, der bor i andelslejligheden på Vesterbro i København? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud. Vært: Mads Steffensen

14:45  

Kender du typen? 2017 (1)
Kender du typen? 2017 (1) "Kender Du Typen?" er i aften på besøg i Nordsjælland hos en kendt dansker, der har sin faste plads i hvert eneste rum i huset - og hvis du sætter dig på hans plads, så får du venligt men bestemt besked på at fjerne dig. Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal regne ud, hvem der boltrer sig på 133 hektar og fyrer den af med høj musik ud over markerne. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Muldens mysterier - De spanske lejesoldater (1:6)
Muldens mysterier - De spanske lejesoldater (1:6) I Muldens Mysterier får Liv Thomsen og arkæolog Lars Grundvad hjælp af en flok detektorførere til at afdække hidtil uopdagede sider af Danmarkshistorien. I dette afsnit skal det handle om de spanske lejesoldater, der slog sig ned på Langeland i 1808. De sydlandske charmører gjorde med deres mærkelige spisevaner og flamboyante manerer stort indtryk på øens unge piger - hvilket de mange nutidige efterkommere da også er et levende beviser på. Men hvor opholdt soldaterne sig helt præcist? Og hvad mon de to hold amatørarkæologer finder, når de afsøger Stengade Skov i jagten på at gøre dagens bedste fund og dermed vinde dysten?

12:45  

Muldens mysterier - Stenalderen (2:6)
Muldens mysterier - Stenalderen (2:6) Det er stenalderfolket, vi skal på jagt efter denne gang i Muldens Mysterier. Glæd dig til at følge Liv Thomsen og arkæologen Lars Grundvad, når de giver to hold amatørarkæologer dagens opgave: Find det bedste spor efter Ertebøllefolket, der levede i Himmerland i det Vestjyske for over 5000 år siden. Og denne gang bliver det ekstra spændende, hvad der dukker op af mulden, for søgningen foregår helt uden den metaldetektor, der ellers er amatørarkæologernes trofaste følgesvend. Det skal nemlig handle om primært flint, der blev brugt til bl.a. våben og køkkenredskaber. Følg med i aften og se, om ikke vi bliver lidt klogere på, hvordan vores stamfædre og -mødre levede og arbejdede.

13:30  

Reklamer til tiden (1:8)
Reklamer til tiden (1:8) - om vores tøj, fra galocher til g-streng. Brystfagre madammer, smækre blondiner og åh så naturlige 70'erpiger.Gamle sjove reklamefilm viser, hvordan moden har forandret sig markant i det tyvende århundrede. I gamle dage skulle tøj hovedsagligt være praktisk og billigt. I dag er tøj en stor del af vores identitet. I gamle dage var vi pakket ind fra top til tå; i dag vrikker vores døtre rundt næsten afklædte. Oplev et hav af sjove modereklamer, bl.a. for 'fint tøj fra Brugsen i 20'erne', for brylcreme i 50'erne og Wrangler i 70'erne. Vært: Liv Thomsen. Sendt første gang 31.10.03

14:10  

Det ender med en kvinde - Kroppen
Det ender med en kvinde - Kroppen Efter 100 års frigørelse er kvinden blevet så stærk, at flere eksperter mener, at manden på længere sigt risikerer at blive udryddet. En gang skulle kvindekroppen være blød og svag. Men for den nye kvinde er fysisk styrke det nye sorte. Vært Nanna Frank Rasmussen besøger Charlotte Bircow Næss-Schmidt, der i slut 80'erne fik danske kvinder til at tilstræbe en stærkere krop og tager derefter til USA for at besøge moderne kvinder, der overgår de fleste mænd i fysisk styrke.

14:40  

Det ender med en kvinde - Seksualiteten
Det ender med en kvinde - Seksualiteten Efter 100 års frigørelse er kvinden blevet så stærk, at flere eksperter mener, at manden på længere sigt risikerer at blive udryddet. Engang var kvinden underlagt mandens seksualitet. Men den nye kvinde går efter, hvad hun begærer. Vært Nanna Frank Rasmussen besøger, forfatter Maria Marcus, der i sin tid viste den danske kvinde, at det var i orden at følge sit begær. Og tager derefter til USA for at besøge den moderne kvinde, der foretrækker unge mænd og ikke holder sig tilbage.

TVR

12:05  

Vidundervovsen Vaffel (30)
Vidundervovsen Vaffel (30)

12:15  

Vilde venner III (1)
Vilde venner III (1) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Asta-Sophia og Villiam, der har vagten i klubhuset. De skal have klippet får sammen med Thorkild, tage sig af en forkommen stormmåge og sætte to egern tilbage I naturen.

12:35  

Luk op Luk i - VRED
Luk op Luk i - VRED Kan vrede være godt? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om vrede.

12:53  

John Dillermand (10)
John Dillermand (10) John har glemt det eneste man ikke må glemme - oldemors fødselsdag. Nu er gode råd dyre, hvis John skal tilgives af oldemor, og han må bruge al sin snilde til at få stablet en rigtig fest på benene. Festen bliver dog forstyrret af en mindre ildebrand, og så må John redde dagen, på ægte diller-maner.

13:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal Landsbytosserne køre imod Pensionisterne. Der bliver fuld fart fremad, når de to hold skal ned ad Striben, ud på specialbanen på en bilkirkegård og - ikke mindst - tre gange rundt på den opdaterede Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne?

13:30  

Op og hop (3)
Op og hop (3) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Silja, der laver yoga på et flyvende tæppe.

13:40  

Monster Buster
Monster Buster Esther er rigtigt træt at sit dumme fantasi-monster, der har flagermusevinger og masser af øjne. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja med klæd-ud-tøj og nogle seje flagermusevinger, og sammen buster de Esthers monster langt væk. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (26)
Superhelten Sprinter Galore (26) Der dukker en mystisk monolit op i Bakkeby, hvilket skaber frygt, forvirring og fascination blandt indbyggerne. Sprinter må opklare mysteriet, før panikken river byen fra hinanden. For det kan jo også være en superskurk, der står bag. Det er dog ikke tilfældet og efter en masse diskussion, formår den sorte sten at samle byen om en fælles "fjende".

14:01  

Superhelten Sprinter Galore (1)
Superhelten Sprinter Galore (1)

14:05  

Oda Omvendt (10)
Oda Omvendt (10)

14:15  

Onkel Rejes sørøvershow II (13)
Onkel Rejes sørøvershow II (13) Dr. John har kidnappet Konrads fætter Gabriel for at koge ham om til ansigtscreme. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer et pusterør med forgiftede pile, Høvdinge Grethes små flyvemaskiner og kæmpegorillaen Bing Bong på Mandehatten. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:30  

Motor Mille og Børnebanden (1)
Motor Mille og Børnebanden (1) Tre børn opdager, at en sur mand bryder ind og overtager byens store slot. Og han har stjålet alle cykelhjelmene fra børnene i byen. Hvad mon den sure mand skal bruge dem til? Børnene kalder på Motor Mille, og sammen lægger de en plan for at få cykelhjelmene tilbage.

14:45  

TV AVISEN for dyr - Heste-hårmode (7)
TV AVISEN for dyr - Heste-hårmode (7) Hvilken frisure er moderne blandt heste? Pjuske sender reporteren Stefan ud på en rideskole, for at snakke med hestene om årets hestehårmode. Der er også godt nyt til alle fluer, som keder sig. Fluen Funny Finn har nemlig et godt tip til hvordan man kan lave fluefis og have det sjovt. Pjuske interviewer også Boogie, som har vundet guldfiskenes store glemmekonkurrence, og til sidst er der selvfølgelig en vejrudsigt med vejrhanen Verner.

14:57  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Dinosaurerna levede på planeten i 165 millioner år. Vi mennesker har kun været her i 300.000 år. Så selvom dinosaurerne er uddøde, har de levet på planeten meget længere, end vi har. Dette og meget mere fakta vil hjælpe dig hvis du ser med i DinoLaboratoriet.

DR1

15:30  

Kriminalkommissær Foyle (6)
Kriminalkommissær Foyle (6) Engelsk krimiserie fra 2003. (Foyle's War) "Undercover". En dramatisk biljagt sætter Foyle på sporet af en bande, der driver ulovlig handel med brændstof. Han sender Sam undercover som chauffør ved det lokale brændstofdepot, hvor hun drages ind i en kreds af feststemte unge kvindelige chauffører og deres pilotkærester. En kreds, der også tæller Foyles søn, Andrew, som bliver en af hovedpersonerne i en mordsag, da en af de unge kvinder findes dræbt. Foyle: Michael Kitchen. Andrew: Julian Ovenden. Sam: Honeysuckle Weeks. Instruktion: Jeremy Silberston.

15:30  

Kriminalkommissær Foyle (5)
Kriminalkommissær Foyle (5) Engelsk krimiserie fra 2003. (Foyle's War) "50 skibe". Mens Anden Verdenskrig raser, fortsætter kommissær Foyle sin kamp mod mord, forræderi og andre forbrydelser på Englands sydkyst. Tyskernes bomber kræver endnu et offer, da Sams hus bliver ramt. Hendes bofælle omkommer, mens nogen benytter forvirringen til at plyndre det udbombede hus. Mens Foyle forsøger at opklare, hvem der udnytter folks ulykke på den måde, må han også efterforske en mordsag, da en mand findes dræbt på stranden. Foyle: Michael Kitchen. Sam: Honeysuckle Weeks. Milner: Anthony Howell. Instruktion: Giles Foster.

15:30  

Kriminalkommissær Foyle (4)
Kriminalkommissær Foyle (4) Engelsk krimiserie fra 2002. (Foyle's War) "Hemmeligheder og løgne". Foyle er midt i en vanskelig mordsag, da hans søn Andrew vender hjem til Hastings, hvor han i en tophemmelig mission skal teste sine evner til at snyde radaranlæg i sin Spitfire. Andrew fornemmer, at der er noget galt på basen, hvor han er udstationeret, men før han kan delagtiggøre sin far i sin mistanke, bliver han arresteret - anklaget for forræderi. Foyle: Michael Kitchen. Andrew: Julian Ovenden. Sam Stewart: Honeysuckle Weeks. Instruktion: Jeremy Silberston.

15:30  

Kriminalkommissær Foyle (3)
Kriminalkommissær Foyle (3) Engelsk krimiserie fra 2002. (Foyle's War). "En lektion i mord". En ung pacifist findes død i politiets varetægt, og få dage senere bliver en mursten med et trusselsbrev smidt gennem ruden hos dommeren, der fik ham arresteret. Er nogen ude på at hævne den unge mand? Kriminalkommissær Foyle efterforsker sagen, som forvandles til en mordsag, da en lille dreng bliver offer for en bombe, der tilsyneladende var tiltænkt dommeren. Foyle: Michael Kitchen. Milner: Anthony Howell. Sam Stewart: Honeysuckle Weeks. Instruktion: David Thacker.

17:10  

Landsbyhospitalet (28)
Landsbyhospitalet (28) Engelsk dramaserie. (The Royal) Kæresterne Jill Weatherill og Gordon Ormerod arbejder som læger på det lille hospital The Royal i 60'ernes Nordengland. Dagen for parrets bryllup nærmer sig, men den lykkelige begivenhed bliver overskygget af byens helt egen plejehjemsskandale. Den begynder at rulle, da den unge læge Jeff Goodwin tilser en kvinde på et lokalt ældrehjem. Hun bliver indlagt med et alvorligt liggesår - og det er kun begyndelsen på skandalen.

17:10  

Landsbyhospitalet (29)
Landsbyhospitalet (29) Engelsk dramaserie. (The Royal) Dr. Weatherill og dr. Ormerods bryllup udviklede sig temmelig kaotisk, så de inviterer alle kollegerne på hospitalet til et hyggeligt garden party. Dr. Goodwin bevæger sig på kanten af loven for at hjælpe en ung tilskadekommen arbejdsdreng, mens receptionisten Lizzie bevæger sig fra at være trist og forladt til at blive glødende feminist.

17:10  

Landsbyhospitalet (27)
Landsbyhospitalet (27) Engelsk dramaserie. (The Royal) Julen står for døren, og The Royal står på den anden ende. For den lokale tv-station har meldt sin ankomst for at lave et direkte nyhedsindslag, der skal vise, hvordan de ansatte og patienterne fejrer jul på det lille hospital. Alle er spændte, ikke mindst mr. Harper, der øjner chancen for at skaffe sig selv lidt god omtale.

DR2

15:10  

Drømmen om USA (1:4): På grænsen
Drømmen om USA (1:4): På grænsen Amerikansk dokumentarserie fra 2020. (The Trade) Magda frygter for sit liv. Hendes mand er blevet henrettet af verdens farligste bande MS-13, og derfor må hun flygte fra Honduras med sin datter. Vil de nå frem til den amerikanske grænse i live? Restaurantejer Victor forbereder sin familie på, at han vil blive deporteret og tvunget tilbage til Guatemala. Mens specialagent Ramires forsøger at optrevle en smuglercelle i Texas.

16:00  

Historiequizzen: Kroppen
Historiequizzen: Kroppen Hvordan sad hygiejnebind fast før i underbukserne? Historiequizzen går løs på Kroppen som emne.

16:30  

Historiequizzen: Ufrihed
Historiequizzen: Ufrihed Indtil hvornår måtte arbejdsgiveren slå sine tjenestefolk? Du får svaret i Historiequizzen, der handler om Ufrihed og sender fra Nationalmuseet.

17:25  

Reklamer til Tiden (4:8)
Reklamer til Tiden (4:8) - om vore nydelsesmidler, fra brændevin til Bacardi Breezer. I aftenens program vrimler det med cigaretter, whisky og (næsten) nøgne piger! Det handler om alt det gode i livet og om, hvordan reklamefilmene frister vores søde tand og vækker ølhunden. Det handler også om, hvordan vores dårlige samvittighed er vokset i takt med, at vi har fået flere og flere nydelsesmidler at vælge imellem. Reklamefilmene er helt unikke vidnesbyrd om skiftende tider. En hel reklameblok er helliget Dirch Passer, der glad og gerne stillede op i reklamefilm for alskens øl, cigaretter og slik. Dirch har solgt mange øl. Hvide sandstrande, azurblåt hav og lækre piger har til gengæld solgt rigtig meget spiritus og chokolade. I dette program svælger vi i det søde, det sjove, det fede - og det farlige! Vært: Liv Thomsen.

TVR

15:00  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:30  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:55  

Simon III
Simon III

16:05  

Simon III
Simon III

16:10  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

16:35  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Redningsaktion på det tvistede taffelbjerg + Vovserne redder en nysende Chase

17:00  

Dansemix: MGP - Preeteen
Dansemix: MGP - Preeteen

17:05  

Rosa fra Rouladegade (6)
Rosa fra Rouladegade (6) Rosa er noget af en ekspert, når det handler om at lave lækre kageoverraskelser. Og en kageoverraskelse, det er lige netop hvad Johan har tænkt sig at give sin morfar. Men hvad skal kagen smage af? Har morfar en yndlingsfarve? Kan de bruge morfars tinsoldater til noget? Rosa og Johan udspionerer hos morfar, så de kan bage den helt rigtige kage.

17:30  

Sofus (6)
Sofus (6) Sofus lander hos Ingrid, der bor i Norge. Ingrid får besøg af sin bedste ven. De vil bage vafler og sælge dem ved vejen, men det er svært at gøre alting retfærdigt, når de begge vil gøre det hele. Sofus laver 'Sofussjov' - og det hjælper i bageriet. Børnene deler pengene og Ingrid giver Sofus en flot farvelgave.

17:45  

Alma flytter på landet (6)
Alma flytter på landet (6) Alma synes at nabo hesten Tarzan er vildt sød, men også lidt farlig. Kan hun lære at ridde på den?

17:55  

John Dillermand (6)
John Dillermand (6) John lover Oldemor, at han vil ordne haven, men dilleren får ham i problemer. Den får fældet æbletræet nedover deres stakkels nabo. Heldigvis får John reddet både æbler og nabo, men det er vist meget godt at Oldemor ikke ved hvordan.

DR1

18:00  

Fra yt til nyt
Fra yt til nyt Det er ren genbrugsmagi i Fra Yt til Nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. Hos Buddha Bikes i København vil cykelmekanikeren, Martin Sylvest, forsøge at forvandle gamle cykeldele til et tyverigitter. Woodliving indleder et nyt samarbejde med et køkkenfirma. Og butiksindehaver Sannie Windelborg afprøver nye ideer med brugte syltetøjsglas.

18:00  

Fra yt til nyt
Fra yt til nyt Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. På Fyn skal Bed and Breakfast-indehaver Maria Dalum indrette sit kontor med genbrugsmaterialer. Indretningsarkitekt Gitte Lacarriere har fået et godt tilbud, der involverer nogle gamle bøger. Og i Skave går indehaver af Nedbrydningspladsen, Lisbeth Madsen, på skattejagt efter nogle flotte støbejernsvinduer.

18:00  

Fra yt til nyt
Fra yt til nyt Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. Butiksindehaver Sannie Windelborg støder ind i store udfordringer, når hun forsøger at lave en kommode om til en bænk. Woodliving har fået en speciel ordre ind fra en nyopstartet virksomhed. Og genbrugsbutikken Redesign skal åbne endnu en filial i Valby.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Hammerslag 2021 - Villa ved søen
Hammerslag 2021 - Villa ved søen I denne uges Hammerslag bliver det eksklusivt, når vært, Tina Müller, inviterer indenfor i to villaer lige ned til Silkeborgsøerne. Lars Lyng og Kristine Virén konkurrerer mod Jacob Carlsson og Lena Schmüser, når de først skal gætte prisen på en ekstravagant villa med velourtapet på væggene og pool i forhaven. Dernæst går turen længere ned ad Silkeborgsøerne til Sejs-Svejbæk, hvor de to hold imponeres af et lille træhus på en stor og velbeliggende grund med hele to tilhørende badebroer.

20:30  

Dødelige drømmekroppe - Fuck om jeg dør ung (1:3)
Dødelige drømmekroppe - Fuck om jeg dør ung (1:3) Simon var 20 år, da han fik sprøjtet paraffinolie ind i sine arme. 12 år senere har olien givet ham stenhårde knuder i armene, og Simon lever med store fysiske gener og smerter. Men nu vil han finde en løsning, for Simon skal være far.

DR2

18:05  

Kim Schumacher - i alle regnbuens 80'er farver (1:4)
Kim Schumacher - i alle regnbuens 80'er farver (1:4) Det er en ny stemme, det er ny musik, og det er et nyt budskab, som rammer øregangene hos danske teenagere i 1980'erne. Kim Schumacher tager bogstavelig talt lyden af fremtiden med sig fra New York, samtidig med at han fortæller en hel generation, at de skal stå ved sig selv uanset køn og seksualitet. Selv går Kim Schumacher forrest, men inden han som radiovært sender nybrud gennem P3, klarer han sig blandt andet ved hjælp af jobs i pornoindustrien og veltilrettelagte indkøbsture som butikstyv.

18:35  

Skandale - 13 nætter der væltede en minister
Skandale - 13 nætter der væltede en minister Dansk dokumentarserie fra 2011 Historien om Ritt Bjerregårds ophold på det fine Hotel Ritz i Paris med privatchauffør og gode middage startede i Ekstra Bladet, men bredte sig som en tsunami til de andre aviser i december 1978. Statsminister Anker Jørgensen krævede hun selv skulle betale 20.000 kr. for rejsen. Da hun nægtede blev hun fyret som undervisningsminister efter den mest massive aviskampagne mod en politiker, som Danmark endnu havde set. Hotel Ritz - sagen var den første store personskandale i dansk politik. Tilrettelæggelse: Ole Retsbo Sendt første gang 27.03.2011

19:15  

Verdens smukkeste togrejser - Frankrig
Verdens smukkeste togrejser - Frankrig Britisk dokumentarserie fra 2021. (World's Most Scenic Railway Journeys) Fra Nîmes til den udslukte vulkan Puy-de-Dôme. Denne gang drager vi ud på et fransk jernbaneeventyr på La ligne des Cévennes. En rejse, der tager os gennem tre historiske viadukter, frugtbare sletter og vinmarker, høje bjergtoppe og dybt ned under jorden. På vejen møder vi de folk, som bor og arbejder langs denne meget specielle toglinje.

20:00  

Filmperler: Da Hitler stjal den lyserøde kanin
Filmperler: Da Hitler stjal den lyserøde kanin Tysk drama fra 2019. (Als Hitler das rosa Kaninchen Stahl) I 1933 er niårige Anna nødt til at forlade Tyskland med sin familie. Anna lever nu livet som flygtning. Hun taler ikke sproget, savner sine venner og ikke mindst sin lyserøde kaninbamse, som hun måtte efterlade i Berlin. Det er svært at finde en skole, pengene er få, og hendes familie mødes flere steder med fremmedhad. Det er i denne nye verden, Anna må vokse op, finde nye venner og lære at tage ansvar. Medvirkende: Riva Krymalowski, Marinus Hohmann, Carla Juri m.fl. Instruktion: Caroline Link.

TVR

18:00  

F for Får IV (11)
F for Får IV (11)

18:00  

F for Får IV (10)
F for Får IV (10)

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Da Prinsesse Ranedyr stjæler en flok husky-hunde, tager Mads sig af redningsaktionen, fordi han med Pup-E selvfølgelig har det bedste kendskab til hunde! Men Shell-E, Kitt-10 og Paul-E har andre planer og kan ikke lade være med at konkurrere mod hinanden i kapløbet om at redde huskyerne.

18:30  

Sig det' løgn, Luis!
Sig det' løgn, Luis! 12-årige Luis har en far, der er helt betaget af ufoer. Han kan slet ikke slippe tanken om, at rumvæsener en dag vil invadere vores planet. Det tager faktisk så meget af hans tid, at folk omkring familien mener, Luis vil have godt af at bo på et skolehjem. Pludseligt lander der en gave fra oven. Tre rumvæsener lander i baghaven, og de skal vise sig at være en kæmpe hjælp for Luis.

19:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Fodboldens usynlige syge: Fra banen til bosted
Fodboldens usynlige syge: Fra banen til bosted Drømmen om fodbold på topniveau blev aldrig til virkelighed - den bragte dem i stedet ud på kanten af livet. I dette afsnit fortæller flere kvindelige stortalenter om den pris, de har betalt for jagten på landsholdet og professionel fodbold. I barndommen bliver presset for stort, og flere kvindelige spillere ender med at bruge teenageårene på psykiatriske hospitaler og bosteder for unge med psykiske lidelser.

22:00  

Maigret på Montmartre
Maigret på Montmartre Engelsk krimi efter Georges Simenons roman. (Maigret in Montmartre) I 1950'ernes Paris må kommissær Jules Maigret opklare en ny sag. En stripper fra en natklub på Montmartre fortæller politiet, at hun har overhørt en samtale om et planlagt mord på en grevinde. Men det er først, da stripperen findes kvalt, at hendes forklaring bliver taget alvorligt. Maigret: Rowan Atkinson.

23:30  

Gift ved første blik USA XIV (25:26)
Gift ved første blik USA XIV (25:26) Værterne Nicole Haynes og Donna Rizzo ser tilbage på de mest chokerende, hjerteskærende og romantiske øjeblikke fra Boston-sæsonen.

DR2

22:25  

Ubådshændelsen 1984 (1:3)
Ubådshændelsen 1984 (1:3) Svensk dokumentarserie fra 2021. (Hemligt hav) I november 1984 forsvinder to svenske piger i Ålandshavet nord for Stockholm. Helena og Lou er 19 år og er drevet til havs i en robåd. Deres chance for at overleve er fem procent. Efter to dramatiske døgn i Østersøen bliver de reddet af et sovjetisk fragtskib. Men deres oplevelser på havet midt under Den kolde Krig er stadig en militær hemmelighed. Nu går Helena på jagt efter sandheden om den ubåd, som de to piger dengang ikke måtte nævne med ét ord.

23:10  

Besat af en drøm (1:2)
Besat af en drøm (1:2) Musikdokumentar. Mads drømmer om et gennembrud ligesom det, hans kæreste MØ fik. Sangeren har været upcoming musiker i tyve år, og tror altid han er i gang med at skrive et hit. Mød drømmeren og optimisten Mads, der fængsler publikum med bandet Goss og prøver at få tiden til at stå stille. Og som kun har sat drømmen på pause, da han passede på sin kæreste, da hun gik ned med stress.

23:40  

Besat af en drøm (2:2)
Besat af en drøm (2:2) Musikdokumentar. Mads er upcoming musiker. En optimistisk drømmer, der altid tror på hittet og snart fylder 39 år. Hvis sangerens drøm skal blive til virkelighed, skal han og bandet Goss skrive nye sange, der kan slå dørene op for deres karriere. Men på det sidste er Mads begyndt at tænke på, hvem han egentlig er, hvis drømmen ikke lykkes.

TVR
DR1

00:45  

Taggart: Usikre vidner (2:3)
Taggart: Usikre vidner (2:3) Skotsk krimiserie fra 1988. (Taggart: Hostile Witness) Taggart og Jardine forsøger at finde motivet til dobbeltmordet på kandidaten til lokalvalget, Joanna Gillan, og hendes svoger. Kunne det være en modstander af dødsstraf, eller har Joannas søster Leslie bestilt mordet sammen med sin elsker, Sam? John Greeney forbitrer atter livet for Taggart, da han tilstår at være lejemorderen i en pamflet, som er produceret på trykkeriet, hvor han arbejder. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. McVitie: Iain Anders. Instruktion: Haldane Duncan.

01:40  

Antikkrejlerne XVI (16)
Antikkrejlerne XVI (16) Britisk dokumentarserie fra 2018. (Antiques Road Trip) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

02:25  

Hvis vægge kunne tale IV (4:6)
Hvis vægge kunne tale IV (4:6) Svensk reportageserie fra 2018. (Det sitter i väggarna) Midt i byen Vaxholm ligger det gamle skolehus, der nu er blevet et beboelseshus. Blandt husets skæbner finder Christopher O'Regan både sælsomme kærlighedshistorier, en højtstående militærperson, der har afgjort vigtige slag i 1700-tallet, og et nervepirrende sølvtyveri. Erika Åberg river træfiberloftet ned i håb om at finde et smukt plankeloft inde bag ved.

03:25  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

DR2

00:05  

Fall River: Mord i satankulten (1:4) - Beskyt min sjæl
Fall River: Mord i satankulten (1:4) - Beskyt min sjæl Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (Fall River) Sex, satanisme og menneskeofringer. I 1979 bliver tre unge kvinder brutalt myrdet i Fall River, USA. Rygtet siger, at en satanisk kult står bag - og kultlederen Carl Drew fanges og sendes i fængsel på livstid uden mulighed for prøveløsladelse. Men 20 år efter hersker der stadig tvivl om sagen. Her dykker vi ned i historien om de tre mord. En fortælling om politikorruption, ekstrem seksuel vold og en by i panik. Hvem fortæller sandheden?

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, LYSTRUP.info. Alle rettigheder forbeholdes.
0209095820