Lystrup
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: lørdag d. 20. august 2022

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: lørdag d. 20. august 2022

DR1

05:45  

Fuglefjeldet
Fuglefjeldet Norsk naturprogram fra 2017. (Fuglefjellet) Hvert år vender havfuglene tilbage til fuglefjeldet på den smukke, norske ø Hornøya. Det er igen til at få unger, men udfordringerne står i kø. Der er kamp om de bedste rugepladser, og rovfuglene er ikke langt væk. Men det største problem er manglen på mad. Vil forældrene kunne finde nok fisk i havet, selv om de store fiskestimer ikke længere er der, hvor de plejer at være? Vi følger livet på fuglefjeldet gennem en hektisk sommer.

06:30  

Alene i vildmarken II (4:8)
Alene i vildmarken II (4:8) Temperaturen er faldet, og deltagerne i vildmarken begynder nu for alvor at blive presset af kulden. Samtidig begynder isolationen også at påvirke flere af deltagerne. Otte danskere har meldt sig til et helt unikt eksperiment. I et af Nordnorges mest øde område skal de overleve på egen hånd - alt filmer de selv. Den, der klarer sig længst, vinder.

07:15  

Alene i vildmarken II (5:8)
Alene i vildmarken II (5:8) Sult og isolation påvirker nu deltagerne til dybere eftertænksomhed og en længsel efter mening. Otte danskere har meldt sig til et helt unikt eksperiment. I et af Nordnorges mest øde områder skal de overleve på egen hånd. Alt filmer de selv. Den der klarer sig i længst tid vinder.

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:15  

The Larkins (5:6)
The Larkins (5:6) Britisk komediedrama fra 2021. (The Larkins) Ma Larkin har fået rengøringsvanvid. Hendes søster - omtalt som "dronning Bertha af Bromley" - kommer nemlig på besøg. Ikke et støvkorn må hun finde, og datteren skal helst ikke få mudder på skoene. Inden længe konkurrerer søstrene om, hvis bil er den fineste, Jaguaren eller Rolls Royce'en. Samtidigt prøver Tom at få landsbyen til at stemme for udbygningen af hans hotel, men et elsket træ står i vejen.

DR2

07:20  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

En by i provinsen (17:17)
En by i provinsen (17:17) Dansk krimiserie med bl.a. Jens Okking og Henning Moritzen. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1979

TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet (4)
Ramasjang Mysteriet (4) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

05:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

05:55  

Ernest & Celestine (18)
Ernest & Celestine (18)

06:10  

Sarah og And (19)
Sarah og And (19)

06:15  

Bamselægen - Øjet (14)
Bamselægen - Øjet (14) Anna og bamsen Liva har været til en fodboldkamp, men Liva væltede uheldigvis ind i en tornebusk. Anna er bekymret for, om hendes bamse Liva måske har fået en torn i øjet. Heldigvis har Bamselægen Sandra en synstest til bamser og noget specielt væske, der kan lyse i mørke, som de kan bruge til at undersøge Livas øje med. Bare alt nu går godt, så Anna kan komme hjem med sin bamse Liva igen.

06:35  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Hey Duggee (38)
Hey Duggee (38)

06:55  

Det store Ramasjang Mysterie (3)
Det store Ramasjang Mysterie (3) My og Frede følger sporet til Rynkebo Plejehjem. Her møder de Fru Pudderkvast, som nu er blevet beboer på plejehjemmet. Alt imens forsøger Hanne at skaffe Kristian af vejen. Vil det lykkes for hende?

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:15  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Bien Maja på nye honningeventyr
Bien Maja på nye honningeventyr Animationsfilm fra 2017 Majas bikube summer af spænding og glæde, de har lige afsluttet sommerhøsten og får fint besøg fra Buzztropolis som fortæller om de store honninglege. Maja melder sig til honninglegene med sin bedste ven Willi og de forvirrede myrer Arnie og Barnie. Snart møder hun sin ærkefjende Violet som hele tiden prøver at narre Maja. Fast besluttet på at vinde over Violet og sikre sommerhøsten kæmper holdet og får deres første point. I sidste øjeblik overtaler Violet sit hold til at snyde men de havner i stedet i fare. Maja og hendes venner tager på en vanskelig og farlig mission for at redde Violet og hendes hold.

08:50  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:00  

The Larkins (6:6)
The Larkins (6:6) Britisk komediedrama fra 2021. (The Larkins) Familien Larkin haster til togstationen og formår at udskyde Mariettes afgang til Frankrig. De overtaler hende til at blive bare et par dage endnu, så hun kan være med til det lokale æselvæddeløb, springkonkurrence og en lille cocktailfest. Men så dukker Tom op, klædt helt i sort på en sort hest, og Charley må atter engang kæmpe mod hestekræfterne for at imponere Mariette. Vil det lykkes dem at få hende til at blive på engelsk jord?

09:45  

Nak & Æd - En bæver i Norge
Nak & Æd - En bæver i Norge Vinteren er ved at være forbi i Norge. Og det er nu, at bæveren kommer frem fra sit bo. Det vil Jørgen og Nikolaj udnytte til endeligt at få ram på en europæisk bæver. De ved fra tidligere, at bæverjagt kræver den største tålmodighed og ro for, at det skal lykkes. Så det er ikke bare lige, når kokken har trang til både at ryge og hoste under jagten. Fascinationen af det pelsklædte dyr er i det hele taget stor - for også når der skal bygges lejr, går de to venner i bæverens fodspor.

10:40  

Alle mod 1 (1:10)
Alle mod 1 (1:10) Familieunderholdningsprogrammet Alle Mod 1 er endelig tilbage. Quizzen er kendt for at udfordre og engagere hele familien i alt lige fra ekstremsport til mindre psykologiske eksperimenter. Joakim Ingversen står klar til at tage imod aftenens deltager, som er 19-årige Mathias Zilberberg. Men om det er ham eller en heldig dansker, der ender med at gå hjem med de 100.000 kr., må tiden vise.

11:45  

PostNord Danmark Rundt 2022: 5. etape. Give-Vejle, direkte
PostNord Danmark Rundt 2022: 5. etape. Give-Vejle, direkte

DR2

09:25  

Tidens tegn
Tidens tegn Et magasinprogram på tegnsprog. Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

09:55  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (5:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (5:12) De gyldne kæder. Om adelsvældets storhedstid, 1523-1625. Den katolske kirke blev omstyrtet af den lutheranske reformation og efterlod den verdslige adel som den herskende klasse. Samtidig trak det op til et nyt storpolitisk opgør med Sverige Sendt første gang i 1982.

10:55  

Solvikskolen - Den svenske Steiner skandale (1:3)
Solvikskolen - Den svenske Steiner skandale (1:3) Svensk dokumentarserie fra 2021. (Dokument inifrån: De utvalda barnen) Filminstruktøren Jasper Lake har altid følt sig særligt udvalgt. Som barn gik han på en skole, hvor naturen, musik og leg var i fokus. I ni år læste eleverne ikke en bog. En dag får han kontakt til sine gamle klassekammerater. Var deres svenske Steinerskole bare et stort eksperiment? Blev de frarøvet en uddannelse? I første afsnit opsøger han én af skolens grundlæggere, som er blevet kaldt guru, magiker og en tosset slyngel.

11:55  

European Championships: MTB (k), direkte
European Championships: MTB (k), direkte Der er fuld fart og faretruende akrobatik på to hjul, når den næste vinder af European Championships i mountainbike skal findes. Følg konkurrencen direkte fra München. Kommentatorer: Mikkel Nygaard

TVR

09:05  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:30  

Disney Sjov
Disney Sjov En hel time med tegnefilm for unge og gamle, store og små, børn og barnlige sjæle. Se nye og klassiske tegnefilm fra Disneys skattekiste.

10:30  

Kasper og Sofie (11)
Kasper og Sofie (11)

10:45  

Kasper og Sofie (12)
Kasper og Sofie (12)

10:55  

Alfons Åberg (3)
Alfons Åberg (3) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

11:10  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Mor Muh og Kragen tager på fisketur, og Mor Ko fanger noget mærkeligt...

11:20  

Pax' jordiske eventyr (1:10)
Pax' jordiske eventyr (1:10) Den skøre Pax lander på den fremmede planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax hypnotiseres af chokoladehjulet, falder i søvn i rutschebanen og stopper hovedet i candyfloss maskinen. Vil hun lykkes på trods af alle forhindringer med at få den forsvundne maskine med op i rumskibet?

11:30  

Pax' jordiske eventyr (2:10)
Pax' jordiske eventyr (2:10) Den skøre Pax lander på den fremmede planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax låner en kage, klæder sig som en klovn og kører bil som en biltyv. Vil hun lykkes på trods af alle forhindringer at få maskine med i rumskibet?

11:45  

Marie og Maria (1:6)
Marie og Maria (1:6)

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

PostNord Danmark Rundt 2022: 5. etape. Give-Vejle, direkte
PostNord Danmark Rundt 2022: 5. etape. Give-Vejle, direkte

DR2

13:40  

European Championships: Kano og kajak, direkte
European Championships: Kano og kajak, direkte Der er garanti for høj fart og store overarme, når den næste mester skal kåres ved European Championships. Følg konkurrencerne direkte fra München. Kommentatorer: Mathias Jacobsen og Rasmus Alsbæk

14:40  

European Championships: Kano og kajak
European Championships: Kano og kajak Der er garanti for høj fart og store overarme, når den næste mester skal kåres ved European Championships. Følg konkurrencerne direkte fra München. Kommentatorer: Mathias Jacobsen og Rasmus Alsbæk

TVR

12:00  

Rabalder
Rabalder Kasper vil gerne flytte ind hos sin far, men det er ikke så enkelt, når han har fået en ny familie. Heldigvis har Kasper en hemmelig træhytte i skoven. Der har han det rigtig godt - indtil strømmen går.

12:15  

Flaskepost fra Stillehavet (1)
Flaskepost fra Stillehavet (1)

12:28  

F for Får VI
F for Får VI

12:35  

F for Får VI
F for Får VI

12:40  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

12:55  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

13:05  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

13:20  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:30  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:40  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (14)
Superhelten Sprinter Galore (14) Sprinter har bygget en masse simple robotter, der skal danne ring som et værn om Bakkeby. Robotterne ligner alle Sprinter, og da DiktaThor ankommer, ser han de mange Sprintere men opdager hurtigt, at de ikke er den ægte vare. Han nedkæmper den ene robot efter den anden, og snart må den rigtige Sprinter træde i karakter.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (12)
Superhelten Sprinter Galore (12) Senior har modtaget et kærestebrev! Sprinter er dog sikker på, at det må være en superskurk, der står bag. For Senior er jo gammel?! Han kan da ikke få kærestebreve? Men efter en snak med både Cleopatra og DiktaThor, viser det sig, at Seniorita måske slet ikke er så falsk - og at alle kan være forelskede.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (13)
Superhelten Sprinter Galore (13) Da Leo virkelig skal på toilettet, kommer hun til at bruge ordet bummelum, hvilket får Bakkeby på den anden ende. For Bum er jo en superskurk! Og er Leo i ledtog med ham? Den store forvikling kulminerer, da Bum selv for nys om det hele, og ikke vil have, at hans navn har noget med noget ulækkert at gøre!

14:05  

Sofus (1)
Sofus (1) Sofus lander hos Mikkel, der bor på en gård i Danmark. Der er masser af maskiner, en sød hund og mange køer. Mikkel driller sin søster, men ender med at sige undskyld, så de kan lege igen. Sofus laver 'Sofussjov' med Mikkel og dagen slutter med boblebad og en gave fra Mikkel til Sofus.

14:20  

Onkel Rejes sørøvershow II (3)
Onkel Rejes sørøvershow II (3) Dr. John har kidnappet Magnus' storebror Sofus for at koge ham om til en luksus-creme. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt redningsmission. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:35  

Motor Mille og Børnebanden (11)
Motor Mille og Børnebanden (11) Der er én tønde tilbage med Vokseværk. Granberg forbereder at sprede det over byen fra sin helikopter. Motor Mille og Børnebanden må sørge for at stoppe ham. Kåbe er hjemme ved sit store bassin med juice og mælk, og der venter ham en stor overraskelse

14:50  

Sprinter Galore II - Cykel (9)
Sprinter Galore II - Cykel (9) Det kan godt være lidt kedeligt, synes Sprinter, når man aldrig må komme ud, så da Magnus tager på tur med sine forældre, forbarmer Viola sig over Sprinter og går med til at lære ham at cykle. Det viser sig dog at være sværere end som så - særligt når det går ned ad bakke, og der pludselig er en stor gren i vejen ...

DR1

15:30  

Vera: Darkwater
Vera: Darkwater Engelsk krimiserie fra 2018. Teenageren Ethan Dewley har været savnet i tre dage, da han findes livløs i et vandreservoir. Hvor var han i dagene inden sin død? Vera søger svar hos de lokale, men der er ikke mange i det lille landsamfund, der har lyst til at tale frit fra leveren.

17:05  

Farvel til Singapore (2:6)
Farvel til Singapore (2:6) Britisk dramaserie fra 2020. (The Singapore Grip) Matthew gør sig bekendt med sin fars handelsvirksomhed. Til sin bekymring opdager han, at der bliver brugt tvivlsomme metoder på gummiplantagen. Joan lægger hæmningsløst an på Matthew, men hun får konkurrence, for den gådefulde kinesiske flygtning Vera Chiang har også fået et godt øje til ham. Imens vokser frygten for, at japanerne planlægger at invadere Singapore.

17:50  

Min have III (5:8)
Min have III (5:8) Norsk haveserie fra 2019. (Hagen min) Hos Marita i Ørsta i det vestlige Norge vokser grøntsagerne gevaldigt, og det er hendes brug af urin, der gør forskellen. Marita kan ikke få klatrestativer nok, og hendes mand, Kåre, bygger en lille pergola til klatreplanterne. Deltag også i gartner Steinars gødningsskole.

DR2

15:30  

EM Udspring: 10 m. synkron (k), direkte
EM Udspring: 10 m. synkron (k), direkte Det bliver både nervepirrende og fascinerende, når Europas bedste udspringere skal findes ved EM i Rom. Kommentatorer: Tobias Boldt og Claus Friislund

16:10  

European Championships: MTB (k)
European Championships: MTB (k) Der er fuld fart og faretruende akrobatik på to hjul, når den næste vinder af European Championships i mountainbike skal findes. Følg konkurrencen direkte fra München. Kommentatorer: Mikkel Nygaard

16:35  

EM Udspring: 3 m. vippe (m), direkte
EM Udspring: 3 m. vippe (m), direkte Det bliver både nervepirrende og fascinerende, når Europas bedste udspringere skal findes ved EM i Rom. Kommentatorer: Tobias Boldt og Claus Friislund

17:45  

European Championships: Kano og kajak
European Championships: Kano og kajak Der er garanti for høj fart og store overarme, når den næste mester skal kåres ved European Championships. Følg konkurrencerne direkte fra München. Kommentatorer: Mathias Jacobsen og Rasmus Alsbæk

TVR

15:10  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:20  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:55  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

15:59  

Simon III
Simon III

16:05  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:25  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

16:35  

Paw Patrol (2)
Paw Patrol (2) Tegnefilm med dansk tale Vovserne redder skildpadder + Vovser og den meget store baby

17:00  

Marie og Maria (3:6)
Marie og Maria (3:6)

17:15  

Mission Valhalla (4)
Mission Valhalla (4) Fenrisulvens lænke er i stykker! Den magiske lænke, der holder det enorme, glubske monster fanget. Det er ikke så godt, hvis Fenrisulven slipper løs. Den skal nemlig dræbe Odin på dommens dag Ragnarok. Alfaderen Odin må sørge for, at lænken bliver repareret. Sammen med den modige, jordiske heltinde Mahtob drager han ud på mission for at skaffe de helt særlige materialer, der skal til for at lave en ny stærk lænke. For Valhalla!

17:30  

Babylons stol (2)
Babylons stol (2) Babylons stol har lavet nye baner, og de to naboer Karl Otto og Falke er netop landet i den første. Det viser sig dog hurtigt, at de ikke er alene....

17:40  

Vennerne og det grønne lys (2:20)
Vennerne og det grønne lys (2:20) Hugo har filmet det grønne lys. Han vil vise det til Anders, men ingen åbner. Da han viser videoen til Buster og Emilie, opdager de noget mærkeligt: Anders' far forsvinder i det grønne lys!

17:50  

Ramasjang Redder Bierne - Serien (2:5)
Ramasjang Redder Bierne - Serien (2:5) Dronningen truer Viggo med at gøre ham til rengøringsbi, hvis han ikke finder blomster. Viggo spørger Buller til råds og flyver glad afsted for at finde blomster.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

PostNord Danmark Rundt 2022: 5. etape
PostNord Danmark Rundt 2022: 5. etape Vinderen af dette års PostNord Danmark Rundt skal kåres, når den 31. udgave af løbet har sin afslutning i Vejle. Dette er et sammendrag fra dagen, der starter i Give, hvorfra rytterne skal ud på bare 125,9 kilometer, men der er bestemt ikke dømt paradekørsel, når først rytterne rammer målbyen. Hele syv gange i alt, skal rytterne passere stigninger på op mod 20 %. Heriblandt fem gange op ad den velkendte Kiddesvej, der siden 2004 har skabt store forskydninger i klassementet i PostNord Danmark Rundt. Kommentatorer: Tobias Hansen og Brian Nygaard

19:30  

Hammerslag - Sommerhus i klitterne
Hammerslag - Sommerhus i klitterne Klitter og skøn beliggenhed er på programmet, når Tina Müller i denne omgang Hammerslag byder velkommen til den jyske vestkyst. Her kæmper Mira Lie Nielsen og Christian Torp mod Lena Schmüser og Jacob Carlsson, når de skal gætte salgspriserne på to sommerhuse midt i klitterne langs den jyske vestkyst. Først besøger vi et sommerhus fra 1931 i et af Danmarks ældste sommerhusområder, Vedersø Klit. Turen går derefter videre til et sommerhus med fænomenal udsigt, når holdene skal se et klassisk sommerhus i træ tæt på havet.

20:00  

Min sang til Danmark - Anne Linnet, Andreas Odbjerg og Stine Bramsen
Min sang til Danmark - Anne Linnet, Andreas Odbjerg og Stine Bramsen 15 kendte musikere skal lave hver deres bud på en sang til Danmark. Vi har alle sammen sunget med på dem. Sangene, der samler os på tværs af vores land. De tæller alt fra Højskolesangbogens klassikere til festlige pophits og samfundskritiske numre. Alle fortæller de historien om Danmark og danskerne. Nu tager en række af vores største musikere landet rundt for at søge inspiration til at skrive 15 helt nye og anderledes Danmarkssange. Anne Linnet tager os med ud at rejse med skoleskibet Georg Stage. Andreas Odbjerg søger til Odense tilbage til sin barndoms teaterskole, mens den tidligere forsanger i Alphabeat, Stine Bramsen er på rundtur i Ry ved Silkeborg for at opfriske minderne om ungdomsårene i den danske provinsby. Vært: Phillip Faber

DR2

18:30  

European Championships: Beachvolley (k), finale, direkte
European Championships: Beachvolley (k), finale, direkte Hvem er stærkest på sandet i München? Følg med når vinderne af European Championships i beachvolley skal findes. Kommentatorer: Mikkel Gøtzsche og Rune Thomsen

19:55  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager skuespilleren Johanne Louise Schmidt fat på salmen "Ingen er så tryg i fare".

20:05  

European Championships: Atletik, direkte
European Championships: Atletik, direkte Næstsidste dag ved EM i atletik i München bliver en alsidig omgang med EM-finaler på stribe, og meget står i kvindernes tegn. Med danske øjne bliver det spændende at følge de indledende heat på 100 meter hækkeløb, hvor både Mette Graversgaard og Mathilde Heltbech stiller op for Danmark. Der er finale i spydkast, på 800 meter løb og 3000 meter forhindringsløb, mens mændene skal finde Europas bedste stangspringer. Aftenen byder også på de første stafetfinaler ved EM, når der skal løbes på 4x400 meter for både mænd og kvinder. Kommentatorer: Henrik Liniger og Christian Munk Petersen

TVR

18:02  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:10  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

18:30  

Kæledyrsligaen
Kæledyrsligaen Roger er en herreløs hund i den supermoderne storby Robo City. Da robotter overtager byen, opstår der kaos., og Roger ender sammen med den elegante, forkælede kat Belle. Katten og hunden er langt fra venner, men de må glemme alle deres fordommeog forskelligheder for at redde deres elskede hjem. Det umage par begiver sig ud på en farefuld og begivenhedsrig redningsaktion sammen med deres lodne venner - og en meget følsom robot - for at generobre byen.

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

Unge Morse V (6:6)
Unge Morse V (6:6) Engelsk krimi fra 2018. (Endeavour) Morse og Shirley Trewlove må spille ægtemand og hustru, da de sendes undercover på en kostskole. En lærer er sporløst forsvundet, men det er sin sag at komme til bunds i skolens mange hemmeligheder. Samtidig får Morse og hans kolleger en trist besked - deres station skal nedlægges. Inden det kommer så vidt, er Thursday fast besluttet på at opklare sagen om de brutale mord i Oxfords underverden. Endeavour Morse: Shaun Evans. Fred Thursday: Roger Allam. Jim Strange: Sean Rigby.

22:30  

Sherlock: Hans sidste løfte
Sherlock: Hans sidste løfte Engelsk krimi fra 2013. (Sherlock: His Last Vow) Sherlock tager kampen op med den skurkagtige Charles Augustus Magnussen, som kender de rige og magtfuldes hemmeligheder - og som ikke tøver med at bruge dem til sin egen fordel. Sherlock Holmes: Benedict Cumberbatch. Dr. John Watson: Martin Freeman. Charles Augustus Magnussen: Lars Mikkelsen. Instruktion: Nick Hurran.

DR2

23:00  

Filmperler: The Rover
Filmperler: The Rover Australsk actionthriller fra 2014. Det australske samfund er i opløsning, og anarkiet truer. Farmeren Eric har mistet alt og kører formålsløst rundt i ødemarken. Da en bande kriminelle stjæler hans bil - det eneste, han ejer - begiver han sig af sted på en farlig rejse for at finde dem. Nødtvungent slår han pjalterne sammen med den naive, hårdt sårede Rey, der er blevet efterladt af resten af banden. Medvirkende: Robert Pattinson, Guy Pearce, Scoot McNairy m.fl. Instruktion: David Michôd.

TVR
DR1

00:00  

McDonald og Dodds: Et virvar af spejle
McDonald og Dodds: Et virvar af spejle Britisk krimi fra 2020 Det umage politimakkerpar McDonald og Dodds kaldes ud til et privat behandlingshjem. En klient er fundet død, og Dodds gennemskuer hurtigt, at der er tale om mord. Der er lige præcis fem mistænkte. Nemlig mordofrets terapigruppe og den respektindgydende terapeut Kelly Mulcreevy. Og ingen af dem har tænkt sig at hjælpe McDonald og Dodds med at opklare sagen.

01:30  

Mord med dr. Blake (14)
Mord med dr. Blake (14) Australsk krimiserie fra 2014. (The Doctor Blake Mysteries) Det er en mørk og stormfuld aften. En mand styrter i døden fra en privat klubs balkon. Samtidig bliver en politimand ramt af en flugtbilist. Er der en sammenhæng mellem de to episoder?

02:25  

Mechanic Resurrection
Mechanic Resurrection Amerikansk action-thriller fra 2016. Lejemorderen Arthur Bishop har trukket sig tilbage fra branchen ved at iscenesætte sin egen død. De sidste år har han levet et stille og anonymt liv på sin båd i Rio. Men hans blodige fortid indhenter ham, og han bliver tvunget til at begå tre mord, der skal ligne en ulykke. Ellers vil hans ærkefjende dræbe den kvinde, han elsker. Medvirkende: Jason Statham, Sam Hazeldine, Jessica Alba, Tommy Lee Jones, Michelle Yeoh, m. fl. Instruktion: Dennis Gansel.

DR2

00:35  

Dagbog fra Oslo 1992
Dagbog fra Oslo 1992 Israelsk dokumentar fra 2018. (The Oslo Diaries) I 1992, da forholdet mellem israelere og palæstinensere var på frysepunktet, samledes en lille gruppe mennesker i Oslo til en række hemmelige fredsforhandlinger, der skulle ændre det politiske landskab i Mellemøsten og udmunde i Oslo-aftalen. Foruden aldrig sete arkivoptagelser og interview med nøglepersoner fortælles den dramatiske historie gennem deltagernes personlige dagbøger, der er de eneste tilgængelige optegnelser af mødernes indhold.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, LYSTRUP.info. Alle rettigheder forbeholdes.
0814062727